marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Huawei objavil poslovne rezultate v prvem polletju 2020


15.07.2020
Objavil: Dare Gliha

Družba Huawei je objavila poslovne rezultate za prvo polovico leta 2020. Družba je v tem obdobju ustvarila 454 milijard juanov (57 milijard evrov) prihodkov, kar je 13,1 odstoten porast v primerjavi z enakim obdobjem preteklega leta, neto stopnja dobičkonosnosti prihodkov pa je znašala 9,2 odstotka.

Huawei je s storitvami za operaterje, poslovne uporabnike in potrošnike ustvaril 159,6 milijarde juanov (20 milijard evrov), 36,3 milijarde juanov (4,5 milijarde evrov) oziroma 255,8 milijarde juanov (32 milijard evrov) prihodkov.

Medtem, ko se države po vsem svetu spopadajo s pandemijo COVID-19, so informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) postale ne samo ključno orodje za boj proti virusu, temveč tudi gonilo gospodarskega okrevanja. Huawei je ponovno izpostavil svojo zavezanost sodelovanju z operaterji in partnerji v industriji pri ohranjanju stabilnosti omrežij, pospeševanju digitalne preobrazbe ter podpori prizadevanjem za zajezitev lokalnih izbruhov in ponovnega zagona lokalnih gospodarstev.

Zaradi kompleksnosti zunanjega okolja je danes bolj kot kadarkoli prej pomembno sodelovanje in zaupanje v globalni verigi vrednosti. Huawei obljublja, da bo nadaljeval z izpolnjevanjem svojih obveznosti do kupcev in dobaviteljev, preživel in napredoval ter še naprej prispeval k globalnemu digitalnemu gospodarstvu in tehnološkemu razvoju ne glede na izzive, ki so pred družbo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki