marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Huawei na sejmu CES 2016 oznanil ključna partnerstva za vrhunske potrošniške naprave


08.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Med oznanili na minulem sejmu CES 2016 je Huawei Consumer Business Group predstavil podrobnosti vrste partnerstev, ki bodo na področju mobilne tehnologije ustvarila nov potrošniški ekosistem in z na novo splovljenimi potrošniškimi elektronskimi napravami združila najboljše v tehnologiji, plačevanju, zvoku in modi.

Na tiskovni konferenci je Huawei pokazal, da lahko s pomočjo partnerstev z vodilnimi podjetji določenih panog ustvari vrhunske naprave in izkušnje, ki sežejo dlje od same tehnologije. Ta partnerstva predstavljajo Huaweijevo predanost sodelovanju s ciljem stvaritve visokokakovostnih naprav, ki odražajo želje vse zahtevnejšega potrošniškega trga.

Skupaj. Ustvarjamo vrhunsko zvočno izkušnjo s podjetjem Harman/Kardon.
Kot posledica novega partnerstva, ki je v 10-palčno tablico vgradilo vodilno zvočno tehnologijo, bodo ljudje, ki uporabljajo Huaweijev M2 Tablet, imeli priložnost uživati v bogati zvočni izkušnji podjetja Harman/Kardon. Harman International je s svojo osrednjo znamko Harman/Kardon vodilno svetovno podjetje na področju avdio opreme za dom, avtomobile ter na poti in je znano po svojem inovativnem dizajnu in podjetnem duhu. Za M2 Tablet bo Harman/Kardon prispeval svojo najmodernejšo tehnologijo za obnavljanje zvoka Clari-Fi, katere namen je povrniti izgubljene detajle stisnjene digitalne glasbe. Nastali zvok je jasnejši, čistejši, širši in bolj dinamičen, kar botruje izboljšanemu realizmu kakovosti reprodukcije.

Skupaj. Ustvarjamo nov občutek za modo s Swarovski Gemstone Business.
Kot nadgradnjo uspešnega lanskoletnega lansiranja Huawei Watch, podjetje predstavlja Huawei Watch for Lady, luksuzno različico dobro sprejete pametne ure, tokrat skupaj s Swarovski Gemstone Business. Swarovski je svet navdušil s svojim mojstrovanjem svetlobe in iskrenja, zdaj pa svoje vrhunske sintetične dragulje prinaša še v Huawei Watch. Swarovski je predan nudenju izdelkov vrhunske kakovosti, kjer je vsak mojstrsko obdelan kamen umetnina. Enako je moč reči za novi Lady Watch, ki je narejen s SWAROVSKI ZIRCONIA. Ta neverjetni izdelek nudi eleganten in umetelen način izražanja vaše osebnosti skozi mešanico najboljše tehnologije in mode.

Skupaj. Ustvarjamo personaliziran luksuz z Googlom.
Nexus 6P je bil eden najboljših pametnih telefonov, lansiranih v letu 2015. Huawei z navdušenjem nadaljuje svoje sodelovanje s podjetjem Google, s katerim bosta lansirala novo zlato različico skupno proizvedenega telefona Nexus 6P. Posebna matirana zlata izdaja Nexusa 6P predstavlja modno možnost za ljudi, ki si želijo še bolj luksuzne naprave vrhunske kakovosti.

„Skozi različne vrste naprav, ki jih ustvarja Huawei, gradimo nov mobilni ekosistem partnerjev, ki združujejo najboljše v tehnologiji in dizajnu življenjskega sloga,“ je dejal Richard Yu, direktor Consumer Business Group. „Proizvodi, ki izhajajo iz teh sodelovanj, na novo definirajo pomen vrhunskega, saj združujejo najboljšo tehnologijo industrije, modo in zvok, ter našim strankam zagotovijo ultimativno uporabniško izkušnjo. Skupaj z našimi partnerji ponosno dobavljamo naprave, kakršne zahtevajo današnji zahtevni potrošniki.“

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki