marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Huawei združil moči s podjetjem Moovit


01.11.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei nadaljuje sodelovanje z Intelovim podjetjem Moovit, vodilnim ponudnikom rešitev na področju mobilnosti kot storitve (MaaS) in razvijalcem aplikacije, ki velja za najboljšo na področju mobilnosti v urbanih okoljih. Moovit združuje informacije ponudnikov javnega prevoza, mikrotranzita in drugih prevoznih služb z informacijami, ki jih v živo posreduje široka skupnost uporabnikov.

Posledično aplikacija v realnem času zagotavlja natančno sliko za najbolj optimalno pot v danem trenutku, kjer vključuje natančne podatke o prihodu, dostopnosti lokacij in druga relevantna opozorila.

S prenosnim in namestitvijo aplikacije Moovit ali uporabi spletne različice, lahko udeleženci dogodka na svojem pametnem telefonu poiščejo informacije, ki jim bodo zagotovile najbolj neposredno pot do razstavišča, v bližini katerega sta dve postaji podzemne železnice. V kolikor bo prišlo do sprememb na načrtovani poti, bodo o tem prav tako pravočasno obveščeni.

Huawei je aplikacijo Moovit lani dodal v svojo trgovino AppGallery, ki je v kratkem času postala tretja največja na svetu, da bi uporabnikom pametnih telefonov z mobilnimi storitvami HMS omogočil čim lažje prevoze med dvema točkama z uporabo sredstev javnega in skupinskega prevoza. Poleg preproste uporabe aplikacijo odlikuje celovitost in natančnost podatkov ter možnost mobilnega plačevanja.

»Moovit z največjim veseljem širi partnerstvo s podjetjem Huawei, da bi poenostavil in izboljšal mobilnost v mestih,« je povedal Samuel Sed Piazza, direktor za partnerstva pri podjetju Moovit. »Zavedamo se, da se izkušnja začne ob začetku poti na prizorišče dogodka, zato lahko zagotovimo priročno doživetje potovanja, med katerim ne bodo spregledali posebnih poudarkov, ki jih je zanje pripravil Huawei.«

»Parterji so življenjska sila razvijajočega se ekosistema Huawei, zato vedno iščemo priložnosti za inovacije in medsebojno podporo. Upamo, da bomo sodelovali tudi v prihodnje in našim uporabnikom nudili še več koristnih storitev,« je dejal Derek Yu, predsednik podjetja Huawei Consumer BG za Srednjo in Vzhodno Evropo, Skandinavijo, Kanado in Turčijo.

Moovit je postal uradna storitev urbane mobilnosti v več kot 100 mestih in dogodkih, med drugim na olimpijskih igrah v mestu Rio de Janeiro leta 2016 in finalu Evrolige leta 2018.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki