marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

slikaSamsung Internet 15.0 Beta zagotavlja še več zasebnosti
21.07.2021

Samsung je izdal beta različico Samsung Internet 15.0, ki predstavlja nove funkcije za olajšanje življenja uporabnikov in nadaljnjo zaščito uporabniških podatkov z izboljšanimi funkcijami zasebnosti.

slikaXiaomi prvič v zgodovini na drugem mestu najbolj prodajanih pametnih telefonov na svetu
19.07.2021

Znamka pametnih telefonov Xiaomi je po podatkih vodilnega podjetja za analitike na svetovnem tehnološkem trgu Canalys, v drugem kvartalu 2021 zasedla 2. mesto po priljubljenosti pametnih telefonov med kupci po vsem svetu. Prvič v zgodovini se je Xiaomi zavihtel tik pod vrh lestvice najboljših, s 17 % deležem in 83 % medletno rastjo ter s tem premagal tudi konkurenčni Apple.

slikaExynos 2200 bo hitrejši kot Snapdragona 895
16.07.2021

Samsungov Exynos 2200 se je pred kratkim pojavil na 3DMarkovem preizkusu Wild Life in dosegel impresivnih 8134 točk. To je precej nad Snapdragonom 888, še pomembneje pa je, da je ta rezultat tudi višji od prihajajočega Snapdragona, ki naj bi se imenoval Snapdragon 895.

slikaNokia zaradi kršitve patentov vložila več tožb zoper Oppo
14.07.2021

Nokia je zoper Oppo vložila številne tožbe zaradi kršitev patentov v zvezi s patenti 5G ter SEP. Ti patenti govorijo o povezljivosti, vmesniku in varnostnih funkcijah. Tožbe je Nokia vložila tako na evropskih kot azijskih trgih.

članki

Huawei bo v drugi polovici leta predstavil ugodnejše prepogljive mobilnike


30.04.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei se še vedno ubada s težavami, ki jih ima zaradi blokade dostopa do Googlovih storitev. Ena izmed smeri, kjer si želijo ostati v vrhu pa so prepogljivi mobilniki, ki se počasi, a vztrajno prebijajo do vse več uporabnikov. Pri podjetju tako načrtujejo več cenovno ugodnih prepogljivih modelov.

Novo poročilo Digitimes tako navaja, da naj bi bili v drugi polovici leta 2021 predstavljeni vsaj trije novi prepogljivi mobilniki. Cena teh naprav bodo nižje od trenutne serije Mate X, s tem pa želijo pritegniti k nakupu še več uporabnikov.

Novi prepogljivi mobilniki Huawei in prihajajoča Samsungova Z Fold3 in Z Flip2 naj bi v letu 2021 povzročili povečanje prodaje prepogljivih mobilnikov na kar 7 milijonov kosov. Za primerjavo, lansko leto je bilo skupno število prodanih prepogljivih mobilnikov po podatkih Digitimesa "zgolj" 2,8 milijona.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki