marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi napreduje po lestvici Fortune Global 500
16.08.2022

Skupina Xiaomi se je na seznamu Fortune Global 500 za leto 2022 povzpela na 266. mesto. Globalno tehnološko podjetje, ki je tretji največji proizvajalec pametnih telefonov na svetu, je na lestvici napredovalo že četrto leto zapored.

slikaT-Mobile bo plačal 500 milijonov dolarjev zaradi vdora v podatke v letu 2021
12.08.2022

Ameriški operater T-Mobile je pristal na izplačilo 500 milijonov dolarjev v okviru poravnave kolektivne tožbe zaradi kršitve varnosti podatkov, do katere je prišlo leta 2021. Kot je razvidno iz sodnega spisa, so bili izpostavljeni podatki "približno 76,6 milijona prebivalcev ZDA, ki jih je identificiral T-Mobile".

slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

članki

Huawei bo v drugi polovici leta predstavil ugodnejše prepogljive mobilnike


30.04.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei se še vedno ubada s težavami, ki jih ima zaradi blokade dostopa do Googlovih storitev. Ena izmed smeri, kjer si želijo ostati v vrhu pa so prepogljivi mobilniki, ki se počasi, a vztrajno prebijajo do vse več uporabnikov. Pri podjetju tako načrtujejo več cenovno ugodnih prepogljivih modelov.

Novo poročilo Digitimes tako navaja, da naj bi bili v drugi polovici leta 2021 predstavljeni vsaj trije novi prepogljivi mobilniki. Cena teh naprav bodo nižje od trenutne serije Mate X, s tem pa želijo pritegniti k nakupu še več uporabnikov.

Novi prepogljivi mobilniki Huawei in prihajajoča Samsungova Z Fold3 in Z Flip2 naj bi v letu 2021 povzročili povečanje prodaje prepogljivih mobilnikov na kar 7 milijonov kosov. Za primerjavo, lansko leto je bilo skupno število prodanih prepogljivih mobilnikov po podatkih Digitimesa "zgolj" 2,8 milijona.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki