marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Huawei letos načrtuje približno 5.000 izvirnih aplikacij za sistem HarmonyOS


29.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Med dogodkom za razvoj ekosistema HarmonyOS je Huaweijev predsednik oddelka Device Cloud napovedal, da programski sistem HarmonyOS NEXT zaznamuje drugo stopnjo razvoja. Do konca leta 2024 podjetje pričakuje, da bo v trgovini z aplikacijami HarmonyOS prišlo dodatnih 5.000 izvornih aplikacij.

Huawei namerava sodelovati z drugimi podjetji in izobraževalnimi ustanovami ter vsak mesec usposobiti več kot 100.000 razvijalcev, da bi spodbudil ekosistem aplikacij HarmonyOS.

Huawei upa, da bo v bližnji prihodnosti presegel 500.000 izvirnih aplikacij za sistem HarmonyOS. Za primerjavo, Applova trgovina App Store je leta 2022 dosegla 1,78 milijona aplikacij, zato je pred Huaweijevo trgovino z aplikacijami še dolga pot.

HarmonyOS NEXT prihaja z novim uporabniškim vmesnikom in lastnim naborom orodij za uporabniški vmesnik, SDK in prevajalnikom. To je prva izdaja sistema HarmonyOS, ki po besedah podjetja nima več ničesar skupnega z Androidom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki