marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Huawei in Swarovski Gemstone Business sodelujeta pri novih urah Lady Watch Jewel in Elegant


07.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Na sejmu CES v Las Vegasu je Huawei Consumer Business Group (BG) razkril Jewel in Elegant, novi različici vrhunske pametne ure iz leta 2015. Sodelovanje s Swarovski Gemstone Business predstavlja HUAWEI WATCH Jewel in Elegant, ki kažeta novo osredotočanje podjetja na ženske.

Brezčasna lepota, za vsako priložnost

Lani izdanim in odlično sprejetim različicam pametne ure Classic, Active in Elite se pridružujeta Jewel in Elegant. Ponujata dve modni možnosti, ki ciljata na ženske. Imata 68 kristalov Swarovski Zirconia, posipanih okoli z rozastim zlatom pozlačenega okvirja. Vsak meri 1,5 mm in se svetlika ter sije kot nobena druga pametna ura, ki je trenutno na tržišču.

Bolj zadržana je različica Elegant, ki ima učinek narezanega vzorca okoli okvirja, prevlečenega z rozastim zlatom.

Čudovito ju dopolnjujeta dva paščka iz italijanskega usnja, ki sta na voljo v biserno beli in safirno modri barvi. Tako različica HUAWEI WATCH Jewel kot tudi Elegant imata prednaloženih 40 različnih kožic za številčnico, kot pri izvirnem modelu. Poleg njih pa je še 10 ekskluzivnih ženstvenih dizajnov.

Huawei Watch, ko se objameta moda in tehnologija

Jewel in Elegant imata enake tehnične podatke kot izvirni Huawei Watch, ki velja za najboljšega v svojem razredu. Njun klasični dizajn se opira na švicarske izdelovalce in se lahko pohvali s safirnim kristalom, odpornim na praske (najljubša izbira švicarskih znamk visokega razreda), ki prekriva njuni krožni 44 mm številčnici. Hladno kovano nerjaveče jeklo, pozlačeno z rozastim zlatom, priča o njuni trpežnosti.

Poganja ju Android Wear™ in sta združljivi s sistemom Android in iOS ter zmožni prikazovanja obvestil o klicih, sporočilih in elektronski pošti. Ura se s tehnologijo Bluetooth zna povezati z brezžičnimi slušalkami, tako da omogoča poslušanje glasbe med telovadenjem – tudi brez telefona. Ker je z glasovnimi ukazi moč upravljati z glasbo in navigacijo, je popolna naprava za tek. Merilec srčnega utripa je natančen, senzor gibanja pa sledi dejavnostim, kot so hoja, tek in planinarjenje.

To je vrhunska ura, ki jo navdihuje klasičen dizajn in resnično uteleša točko, na kateri se srečata moda in tehnologija.

Razpoložljivost in dodatki

Standarni modeli Huawei Watch so na voljo v več kot 20 državah in regijah, vključno z ZDA, Anglijo, Argentino, Avstralijo, Brazilijo, Kanado, Dansko, Finsko, Grčijo, Hong Kongom, Italijo, Japonsko, Norveško, Filipini, Rusijo, Singapurjem, Južno Korejo, Španijo, Švedsko, Švico in Združenimi Arabskimi Emirati. HUAWEI WATCH Jewel in Elegant bosta od marca 2016 na voljo v taistih državah in regijah.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki