marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Huawei prejel nagrado EISA za najboljšo pametno uro


01.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Huawei je s strani organizacije Expert Imaging and Sound Association (EISA), ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij s področja potrošniške elektronike na svetu, za pametno uro Huawei Watch 3 Pro prejelo nagrado »Best Smartwatch 2021-2022«.

Člani organizacije EISA so pohvalili vrhunsko obliko pametne ure Huawei Watch 3 Pro. »Zahvaljujoč ohišju iz titana in 1,43-palčnemu zaslonu AMOLED, zaščitenim s safirnim steklom, je ura videti odlično in daje pridih sodobne elegance.« Opozorili so tudi na njene številne funkcije. »Napredni operacijski sistem prinaša številne aplikacije in funkcije, vključno s spremljanjem srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi, zaznavanjem padca ter več kot 100 športnih načinov.«

Huawei Watch 3 Pro je pametna ura z operacijskim sistemom HarmonyOS zasnovana in izdelana za prihodnost. Uporabniku nudi popolnoma nove možnosti uporabe, ki ponazarjajo Huaweievo strategijo z umetno inteligenco podkrepljenega življenja »1+8+N«. Poleg profesionalnih funkcij spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti ter 21-dnevne avtonomije baterije , vključuje visoko natančno tipalo za merjenje temperature kože.

»Potem, ko je priznanje lani prejela pametna ura Huawei Watch GT 2, smo izjemno počaščeni, da smo prejeli nagrado EISA tudi za našo najnovejšo pametno uro Huawei Watch 3 Pro,« je dejal Kevin Ho, glavni operativni direktor podjetja Huawei Consumer BG. »Huawei namerava najnovejšo tehnologijo, vznemirljive izkušnje in tehnološki napredek deliti z ljudmi po celem svetu. Zato je pametna ura Huawei Watch 3 Pro enako neodvisna in zmogljiva kot pametni telefon. V čast mi je, da so prepoznali kakovost funkcij celodnevnega spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti, ki našim uporabnikom omogočajo boljši nadzor nad svojim telesom.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki