marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

HTC Europe predstavlja svojo e-poštno storitev pod imenom HTCmail


17.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

HTC je nedolgo nazaj predstavil storitev HTCmail, varno in popolnoma prilagodljivo storitev, ki temelji na Microsoft Hosted Exchange platformi.

HTC ponuja realno časovni dostop do maksimalno petih različnih e-poštnih naslovov, službenih ali osebnih, združenih in v trenutki dostavljenih na mobilno napravo preko Outlooka 2007. Storitev podpira prenašanje e-pošte, kontaktov in koledarskih vpisov, kar uporabnikom omogoča enostaven dostop do informacij in komunikacije medtem, ko so na poti.

Storitev HTCmail je združljiva z vsemi HTC napravami in bo na voljo na izbranih evropskih trgih že v tem mesecu.

»Tako HTC TyTN II, kakor tudi HTCmail sta hitra, enostavno dostopna na poti v smislu lastnosti in povezovanja, kar je bilo prej rezervirano za računalniški svet,« je dejal Florian Seiche, podpredsednik družbe HTC Europe. »Ta ponudba je popoln zadetek za zahtevne mobilne uporabnike, ki so dosti na poti in lahko sedaj pridobijo z odličnimi lastnostmi, katere ponuja HTC TyTN II skupaj z izredno hitrim mobilnim dostopom, ki ga ponujajo operaterji.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki