marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

HTC želi med prvih pet


29.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Peter Chou, predsednik azijskega proizvajalca mobilnikov HTC je dejal, da želi, da se podjetje v bližnji prihodnosti prebije med prvih pet proizvajalcev mobilnikov. HTC je trenutno med prvo deseterico, prodor pa načrtujejo z modeli kot sta Touch Diamond in prihajajoči Dream.

Chou predvideva, da bo podjetje kmalu povečalo prodajo sedanjih 15 milijonov enot letno za kar šestkrat. HTC že sedaj krepko povečuje prodajo Touch Diamonda in prihajajoče različice PRO, kar bo po njegovih besedah povečalo ugled podjetja. Vseeno pa jih na tej poti pričakujeta dve oviri in sicer prihod Appla ter pomanjkanje vstopnih modelov.

Čeprav je Applova nevarnost dokaj majhna, saj prodajo le okoli 10 milijonov enot, je pomankanje vstopnih mobilnikov, ki bi jih lahko prodajali na vzhajajočih trgih bolj zaskrbljujoče. Na teh trgih jih prehitevajo konkurenti kot so Nokia, saj je njihov glavni cilj čimvečja prodaja na teh novih trgih, hkrati pa lahko tamkajšnjim uporabnikom ponudijo celo paleto vstopnih modelov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki