marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

HTC Touch Cruise in Touch Dual doživela nadgradnjo na Windows Mobile 6.1


23.10.2008
Objavil: Sašo Mlakar

HTC je uradno najavil izdajo nadgradnje operacijskega sistema za dva pametna mobilnika in sicer za Touch Dual in Touch Cruise. Tako bosta mobilnika po novem delovala na operacijskem sistemu Windows Mobile 6.1 Professional.

Izboljšave bodo uporabniki opazili pri SMS sporočilih, izboljšani funkcionalnosti brskalnika Internet Explorer, obljubljajo pa tudi boljšo obstojnost baterije. Vse to bi bilo še kako dobrodošlo za uporabnike omenjenih pametnih mobilnikov.

Tako HTC Touch Dual kakor tudi HTC Touch Cruise uporabljata uporabniški vmesnik TouchFLO, ki poizkuša narediti operacijski sistem Windows Mobile bolj uporaben za uporabo zgolj s prsti in izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Če si lastite katerega izmed omenjenih mobilnikov, potem si lahko na spodnjih spletnih naslovih pridobite nadgradnjo zanj:
Za HTC Touch Dual: http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=44&cat=all ter za HTC Touch Cruise: http://www.htc.com/uk/supportdownloadlist.aspx?p_id=59&cat=all .

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki