marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

HTC vrača udarec Applu


29.03.2010
Objavil: Mitja Zupančič

Podjetje HTC se je odzvalo na Applovo tožbo glede kraje patenta pri uporabniškem vmesniku. Jabolčniki so obtožili HTC krajo številnih patentiranih idej, od preprostega "zdrsa za odklep", do globjih funkcij povezanih z uporabniškim vmesnikom.

Nekateri kritiki so po vseh teh obtožbah s strani Appla celo dejali, da je to šele začetek nevihte v gonji proti Googlu. Vendar se HTC-jevi vodilni možje branijo: "Podjetje HTC se nikakor ne strinja z Applovimi dejanji in se bo borilo do konca."

"Podjetje HTC popolnoma zagovarja intelektualno lastnino in bo nadaljevalo s spoštovanjem drugih inovatorjev in njihovih tehnologij tako, kot do sedaj, a vendar se bomo lotevali konkurence z našimi lastnimi inovacijami, katere so zdrav način pri dosegi najboljše mobilne izkušnje pri uporabnikih.", je dejal Peter Chou, direktor podjetja HTC in še dodal: "Že od vsega začetka smo osredotočeni na najboljše inovacije, katere omogočajo ljudem unikatno korist."

"V letu 1999 smo začeli oblikovati XDA in T-Mobilov Pocket PC Phone Edition, naš prvi pametni mobilnik z zaslonom občutljivim na dotik. Oba modela sta bila razposlana leta 2002 in od takrat smo razposlali že več kot 50 različnih mobilnikov HTC."

Zadeva se bo verjetno še zavlekla, vendar upamo, da se bo vseeno Androidova platforma še naprej razvijala s tako hitrostjo kot do sedaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki