marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

HTC Vive je prejel nagrado na igričarskem sejmu Gamescom


21.08.2015
Objavil: Thomas Bergant

Družba HTC je z napravo za doživljanje navidezne resničnosti HTC Vive navdušila na sejmu Gamescom, največjem evropskem videoigram posvečenem dogodku, ki ga je obiskalo prek 345.000 ljudi iz 96 držav. Na tekmovanju v okviru dogodka, ki je med 5. in 9. avgustom 2015 potekal v nemškem Kölnu, je naprava HTC Vive prejela nagrado v kategoriji za najboljšo strojno opremo »[i]Best Hardware incl. Peripheral[/i]«.

Ljubitelji videoiger so se lahko na sejmu tudi sami prepričali o realistični izkušnji nagrajene naprave HTC Vive, ko lahko uporabnik vstane, se premika po prostoru in odkriva svoj virtualni svet. Uporabniki so z naglavnim kompletom preizkusili visoko kakovost grafike, video s hitrostjo 90 sličic na sekundo in izjemno kakovost predvajanja zvoka ter tako vstopili v resnično interakcijo s svojim okoljem. Naprava HTC Vive tehnologijo sledenja Stream VR tracking in tehnologijo vhodnih naprav družbe Valve združuje s priznanim dizajnom in inženirskim talentom družbe HTC.

Utrinke z dogodka Gamescom in navdušenje obiskovalcev nad napravo HTC Vive si lahko ogledate v kratkem filmu.

Zgodovinski razvoj družbe HTC temelji na premikanju meja mogočega in ustvarjanja pionirskih rešitev, ki krepijo ugled podjetja in ga povezujejo z inovacijami, inženirskim prebojem in oblikovanjem prihodnosti človeških komunikacij. Primer tovrstnega napredka podjetja v letošnjem letu je bila premierna predstavitev naprave HTC Vive na mobilnem kongresu 2015, ki je potekala marca v Barceloni. S priznanim dizajnom in inženirskim talentom je naprava HTC Vive začrtala nove smernice za tehnologijo na področju navidezne resničnosti.

Za več informacij o napravi HTC Vive obiščite www.HTCVR.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki