marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Nadgradnja HTC TyTN na Windows Mobile 6


25.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Lastniki HTC TyTN pametnih mobilnikov si sedaj lahko naložite na svojo napravo zadnjo verzijo operacijskega sistema Windows Mobile 6.

HTC Europe je dal na trg zastonjsko Windows Mobile 6 Professional ROM nadgradnjo za HTC TyTN, prvo HTC napravo, ki je deležna uradne nadgradnje. Nadgradnja operacijskega sistema je zastonj na voljo preko »My Downloads« sektorja na HTC eClub spletni strani. Programska oprema je na voljo v več jezikih, kot so Angleščina, Nemščina, Španščina in Italijanščina.

Uporabniki HTC TyTN pametnega telefona, ki boste svoj mobilnik nadgradili na Windows Mobile 6 verzijo, si naredite kopijo vsebin shranjenih na napravi, saj se le-te med nadgardnjo navadno izbrišejo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki