marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

HTC se predstavi slovenski javnosti


18.03.2010
Objavil: Dare Gliha

Predstavniki družbe HTC, globalnega ponudnika mobilnih telefonov, so se danes prvič predstavili slovenski javnosti. Na novinarski konferenci so spregovorili o prisotnosti blagovne znamke HTC na našem trgu.

»Mobilni telefoni HTC so bili sicer slovenskim uporabnikom preko operaterjev na voljo že prej, vendar so bili poznani le majhnemu številu uporabnikov, pa še to bolj kot poslovni telefoni, ki so namenjeni tehnološko naprednejšim uporabnikom,« je razložila Mateja Kozjek, regionalna menedžerka za Severni Adriatic. »V zadnjem letu smo v družbi HTC vložili veliko truda v to, da bi blagovna znamka HTC postala bolj prepoznavna tudi na slovenskem trgu, kar nam je uspelo. To dokazuje izjemna popularnost nekaterih modelov HTC telefonov, ki se pri slovenskih operaterjih zelo dobro prodajajo, kar priča o tem, da je zavedanje tako o blagovni znamki kot o kakovosti naših telefonov med slovenskimi uporabniki že na veliko višji ravni.«

Ob koncu lanskega leta je družba HTC v dvajsetih državah sveta lansirala novo oglaševalsko kampanjo YOU, katere glavno vodilo je, da uporabnikom ni potrebno razumeti telefona, pač pa potrebujejo telefon, ki razume njih (You don't need to get a phone.You need a phone that gets you.). S tem HTC izkazuje svojo osredotočenost na uporabnike in težnjo k ustvarjanju takšnih mobilnih telefonov, ki bodo ustrezali njihovim potrebam in načinu življenja. Blagovno znamko HTC pozicionirajo tudi preko slogana Quietly brilliant, ki odraža njihovo temeljno filozofijo: početi velike stvari na skromen način ob misli na to, da se najboljših stvari v življenju ne da razložiti, lahko se jih le izkusi.

"HTC je znamka, na katero velja biti pozoren v svetu mobilne tehnologije," pravi Vladimir Malugin, direktor marketinga v HTC EMEA. "HTC slovi po svojih najmodernejših inovacijah in dizajnu, uporabnikom pa ponuja enkratno mobilno izkušnjo. Vznemirljivi časi so sedaj, ko HTC gradi širše zavedanje o blagovni znamki med uporabniki in hkrati utrjuje svoj položaj kot vodilni proizvajalec pametnih telefonov."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki