marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

HTC postal ekskluzivni dobavitelj telefonov za ligo prvakov UEFA in Ligo Europa


14.12.2012
Objavil: Dare Gliha

HTC je oznanil triletno pogodbo, s katero bo postal uradni partnerski dobavitelj telefonov za Ligo prvakov UEFA in Ligo Europa.

Partnerstvo, ki se začenja januarja 2013 postavlja HTC naravnost v središče dveh najelitnejših nogometnih tekmovanj. Tako mu omogoča, da nogometnim navdušencem s celega sveta ponudi nove in inovativne načine, da bi bili še bližje dogajanju. Ljubitelji bodo lahko vsak trenutek kadarkoli delili z drugimi, bodisi s stadiona med tekmo, bodisi med ogledom vsebin na HTC-jevi napravi.

“Nogomet po celem svetu zbuja toliko strasti in navdušeni smo, da smo postali partner nekaterih najuglednejših športnih dogodkov,” je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. “Z UEFO bomo tesno sodelovali, da vsem ljubiteljem zagotovimo pravo nogometno izkušnjo in jo še dodatno nadgradimo z bogato mobilno izkušnjo.”

Gianni Infantino, generalni sekretar UEFE je povedal: “HTC-ju z veseljem izrekam dobrodošlico v družini Lige prvakov UEFA in Lige Europa. UEFA in HTC bosta v okviru tega partnerstva v svetovni javnosti promovirala evropski klubski nogomet in prinašala nove možnosti za vključevanje ljubiteljev nogometa v naša tekmovanja. Cenimo HTC-jevo podporo in zavezanost partnerstvu, zato pričakujemo, da bo njihov prispevek dvignil ugled njihove blagovne znamke na svetovni ravni.”

To partnerstvo združuje HTC-jevo tradicijo sodelovanja z vrhunskimi svetovnimi ustvarjalci iz sveta glasbe, fotografije, dizajna in športa s skupnimi zanimanji in strastmi potrošnikov celega sveta.

HTC bo v okviru partnerstva z Ligo prvakov UEFA in Evropsko ligo UEFA postal tudi uradni svetovni dobavitelj pametnih telefonov za finale Superpokala UEFA leta 2013 in 2014 ter za finale ženske Lige prvakov UEFA leta 2013, 2014 in 2015.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki