marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

HTC postal ekskluzivni dobavitelj telefonov za ligo prvakov UEFA in Ligo Europa


14.12.2012
Objavil: Dare Gliha

HTC je oznanil triletno pogodbo, s katero bo postal uradni partnerski dobavitelj telefonov za Ligo prvakov UEFA in Ligo Europa.

Partnerstvo, ki se začenja januarja 2013 postavlja HTC naravnost v središče dveh najelitnejših nogometnih tekmovanj. Tako mu omogoča, da nogometnim navdušencem s celega sveta ponudi nove in inovativne načine, da bi bili še bližje dogajanju. Ljubitelji bodo lahko vsak trenutek kadarkoli delili z drugimi, bodisi s stadiona med tekmo, bodisi med ogledom vsebin na HTC-jevi napravi.

“Nogomet po celem svetu zbuja toliko strasti in navdušeni smo, da smo postali partner nekaterih najuglednejših športnih dogodkov,” je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. “Z UEFO bomo tesno sodelovali, da vsem ljubiteljem zagotovimo pravo nogometno izkušnjo in jo še dodatno nadgradimo z bogato mobilno izkušnjo.”

Gianni Infantino, generalni sekretar UEFE je povedal: “HTC-ju z veseljem izrekam dobrodošlico v družini Lige prvakov UEFA in Lige Europa. UEFA in HTC bosta v okviru tega partnerstva v svetovni javnosti promovirala evropski klubski nogomet in prinašala nove možnosti za vključevanje ljubiteljev nogometa v naša tekmovanja. Cenimo HTC-jevo podporo in zavezanost partnerstvu, zato pričakujemo, da bo njihov prispevek dvignil ugled njihove blagovne znamke na svetovni ravni.”

To partnerstvo združuje HTC-jevo tradicijo sodelovanja z vrhunskimi svetovnimi ustvarjalci iz sveta glasbe, fotografije, dizajna in športa s skupnimi zanimanji in strastmi potrošnikov celega sveta.

HTC bo v okviru partnerstva z Ligo prvakov UEFA in Evropsko ligo UEFA postal tudi uradni svetovni dobavitelj pametnih telefonov za finale Superpokala UEFA leta 2013 in 2014 ter za finale ženske Lige prvakov UEFA leta 2013, 2014 in 2015.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki