marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

HTC One M9 naprodaj v Sloveniji


13.04.2015
Objavil: Dare Gliha

HTC je v sodelovanju s Si.mobilom tudi v Sloveniji predstavil svoj najbolj zmogljiv pametni telefon doslej – HTC One M9. Slovenski uporabniki lahko najnovejšega paradnega konja družine HTC One kupijo od danes dalje. Pri Si.mobilu je HTC One M9 dostopen v posebni promocijski ponudbi že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L.

Ob predstavitvi novega HTC One M9 v Sloveniji je Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC, dejala: »Družba HTC je eden vodilnih akterjev v kolesju razvoja mobilnih tehnologij. Novi HTC One M9 je ponos podjetja in rezultat uspešnega dosedanjega dela. Še posebej velik doprinos predstavlja za uporabnike, saj s kakovostno uporabniško izkušnjo bogati njihov svet. Zadovoljna sem, da je HTC One M9 sedaj na razpolago tudi slovenskim uporabnikom.«

Dovršen videz in tehnologija

Zahtevna pričakovanja v mobilni industriji so po triletnih prizadevanjih za odličnost pametnega telefona HTC One M9 vodila v izviren dizajn v kombinaciji s pametnimi funkcijami. Plemenit videz naprave s prepoznavnimi kovinskimi robovi in elegantnimi krivuljami, nova izkušnja z uporabniškim vmesnikom HTC Sense™ 7 in inteligentna aplikacija HTC BlinkFeed™, s katero ima uporabnik zanj najpomembnejše informacije kar na domačem zaslonu naprave, so le nekatere izmed lastnosti novega HTC One M9, ki oživljajo svet uporabnikov.

Kot je pojasnil dr. Marko Savković, vodja produktnega trženja za srednjo in vzhodno Evropo pri HTC, je HTC One M9 uporabi pametnih telefonov dodal novo razsežnost: »S pametnimi funkcijami, ki zagotavljajo celostno mobilno izkušnjo, in navdušujočim oblikovanjem, HTC One M9 prerašča zgolj vlogo mobilnega telefona. Postaja namreč podaljšek svojega lastnika, saj omogoča tesno povezanost uporabnika s stvarmi, ki so zanj najbolj pomembne. Na eni strani tako odpira priložnosti za nova doživetja, na drugi pa poskrbi, da lahko uporabnik z ogledom videoposnetkov vedno znova podoživi najlepše trenutke.«

Pri Si.mobilu že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L

Novi HTC One M9 je v Si.mobilovi posebni promocijski ponudbi na voljo že od 3,8 EUR/mesec na paketu NESKONČNI L, brez vezave pa že za 729 EUR. »Uporabnikom želimo zagotoviti najboljša doživetja z najnovejšim odličnim telefonom HTC One M9, zato smo pripravili posebno promocijsko ponudbo na paketu, ki omogoča neskončne klice, sporočila in največ interneta – kar 15 GB. Si.mobilovi uporabniki bodo tako lahko izkoristili vse prednosti inovativnega telefona v novem omrežju 4G/LTE, ki je na voljo že več kot 80 odstotkom prebivalstva,« je povedal Jure Bohinc, produktni vodja segmenta zasebnih uporabnikov Si.mobila.

HTC One M9 je v Sloveniji dostopen v dvobarvni srebrni in rožnato-zlati kombinaciji, enobarvnih metalno sivi in zlati ter dvobarvni zlati in rožnati barvni različici.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki