marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

HTC One je prejel nagrado »iF gold product design award 2014«


07.03.2014
Objavil: Dare Gliha

HTC je dobil prestižno nagrado – »iF gold product design award 2014« za svoj paradni pametni telefon HTC One. Vsi zmagovalci, vključno s HTC One, so letos prejeli slavni iF pečat za kakovostni dizajn – mednarodno priznan pečat vrhunskega dizajna. Komisija je pregledala 4.615 prispelih prijav in izbrala 75 izdelkov, ki po njihovem izboru najboljše predstavljajo odličen dizajn.

Peter Chou, glavni izvršni direktor v HTC je povedal: »Ko smo ustvarjali HTC One smo želeli, da bi bil v vseh pogledih izvrsten, tako navzven kot navznoter. Oblikovalski ekipi HTC je uspelo z osredotočenostjo in vztrajnostjo izumiti nov pametni telefon, ki združuje vrhunsko tehnologijo in premium dizajn, s katerim smo postali vodilni oblikovalec tudi zunaj mobilne industrije. Slišati ogromno ljudi, ki pravijo, kako jim je všeč HTC One, je dokaz za neverjetno delo dizajnerjev in inženirjev, ki delajo na projektu in so zelo pozorni na detajle in so ustvarili telefon, ki si je pridobil nove HTC oboževalce in globalno kritično všečnost.«

Na spletu je objavljena iF razstava z zmagovalnimi izdelki, vključno s HTC One v kategoriji telekomunikacij. HTC One je bil ocenjen na podlagi različnih kriterijev: dizajn, izdelava, izbira materialov, stopnja inovativnosti, odgovornost do okolja, funkcionalnost, ergonomija, uporabnost, varnost, vrednost blagovne znamke, znamčenje in univerzalni dizajn.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki