marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

HTC One je dobil zlato mednarodno priznanje za design in inovacije


10.06.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je ponovno prejel mednarodno priznanje za novi pametni telefon HTC One. Paradni pametni telefon podjetja HTC je dobitnik zlate medalje za dizajn in inovacije na računalniškem sejmu Computex Taipei 2013.

Dogodek organizira Svet za razvoj zunanje trgovine v Tajvanu (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) v sodelovanju z Mednarodnim forumom za dizajn iz Hannovra (International Forum Design - iF). Nagrada predstavlja največji dosežek na področju informacijskih tehnologij. Nagrado je podjetju HTC osebno podelil tajvanski predsednik Ma Ying-jeou.

Strokovnjaki v žiriji so se strinjali, da je od skupno 254 izdelkov novi HTC One z izjemno prefinjenimi detajli izstopal iz množice pametnih telefonov v svoji kategoriji, v kateri je konkurenca zelo velika. HTC One je po mnenju ocenjevalcev čudovit tako na otip kot za uporabo in je bil prepričljivo najboljši.

Ben Ho, izvršni direktor za trženje pri podjetju HTC, je ob tem dejal: »Dejstvo, da je HTC One ponovno dobitnik mednarodne nagrade, kaže na to, da je podjetje HTC dokazalo svoje sposobnosti tako na področju razvoja izdelkov kot tudi uporabniške izkušnje. S tem v HTC uvajamo novo perspektivno v mobilno industrijo. Z inovacijami bomo nadaljevali in uporabnikom še naprej nudili proizvode najvišje kakovosti.«

Novi HTC One je poleg nagrade na sejmu Computex Taipei 2013 prejel tudi nagrado GSMA za najboljši mobilni telefon, napravo ali tablični računalnik, priznanji Tech Radar za najboljši mobilni telefon in najboljši izdelek na kongresu na Svetovnem mobilnem kongresu ter nagrado za najboljši pametni telefon Mobile Geeks.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki