marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHonor potrdil partnerstvo z Mediatekom, Qualcommom, Intelom in AMD
27.01.2021

Honor je pred kratkim predstavil pametni telefon V40 5G in s tem označil nov začetek podjetja na samostojni poti, izven okrilja Huaweija. Po najavi je izvršni direktor George Zhao sporočil, da je njegova ekipa podpisala partnerstvo z večjimi proizvajalci čipov, med katere spadata MediaTek in Qualcomm.

slikaLG razmišlja o prodaji oddelka mobilne telefonije
25.01.2021

Že nekaj časa se na naslovnicah časnikov pojavljajo novice o nameri, da LG zapusti trg mobilnih telefonov. V igri je bilo že kar nekaj scenarijev, zadnje novice pa nakazujejo, da se LG o prodaji pogovarja z vietnamskim konglomeratom Vingroup Co.

TelekomTelekom Slovenije vzpostavil prvo mobilno gostovanje 5G
23.01.2021

Potem ko je Telekom Slovenije v lanskem letu vzpostavil prvo nacionalno omrežje pete mobilne generacije (5G), je odslej mobilnim naročnikom na voljo tudi prvo mobilno gostovanje 5G. Tako lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije že gostujejo v omrežju 5G avstrijskega operaterja Hutchison Drei Austria.

slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

članki

HTC One je dobil zlato mednarodno priznanje za design in inovacije


10.06.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je ponovno prejel mednarodno priznanje za novi pametni telefon HTC One. Paradni pametni telefon podjetja HTC je dobitnik zlate medalje za dizajn in inovacije na računalniškem sejmu Computex Taipei 2013.

Dogodek organizira Svet za razvoj zunanje trgovine v Tajvanu (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) v sodelovanju z Mednarodnim forumom za dizajn iz Hannovra (International Forum Design - iF). Nagrada predstavlja največji dosežek na področju informacijskih tehnologij. Nagrado je podjetju HTC osebno podelil tajvanski predsednik Ma Ying-jeou.

Strokovnjaki v žiriji so se strinjali, da je od skupno 254 izdelkov novi HTC One z izjemno prefinjenimi detajli izstopal iz množice pametnih telefonov v svoji kategoriji, v kateri je konkurenca zelo velika. HTC One je po mnenju ocenjevalcev čudovit tako na otip kot za uporabo in je bil prepričljivo najboljši.

Ben Ho, izvršni direktor za trženje pri podjetju HTC, je ob tem dejal: »Dejstvo, da je HTC One ponovno dobitnik mednarodne nagrade, kaže na to, da je podjetje HTC dokazalo svoje sposobnosti tako na področju razvoja izdelkov kot tudi uporabniške izkušnje. S tem v HTC uvajamo novo perspektivno v mobilno industrijo. Z inovacijami bomo nadaljevali in uporabnikom še naprej nudili proizvode najvišje kakovosti.«

Novi HTC One je poleg nagrade na sejmu Computex Taipei 2013 prejel tudi nagrado GSMA za najboljši mobilni telefon, napravo ali tablični računalnik, priznanji Tech Radar za najboljši mobilni telefon in najboljši izdelek na kongresu na Svetovnem mobilnem kongresu ter nagrado za najboljši pametni telefon Mobile Geeks.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki