marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

HTC okrepil vodstvo za pripravo na prihodnjo rast


04.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba HTC, vodilno svetovno podjetje na področju inovacij in oblikovanja mobilnih telefonov, je napovedala vrsto napredovanj in novo ustanovljenih vodilnih položajev, usmerjenih v izgradnjo boljših temeljev za nadaljnjo rast.

"Ker se industrija pametnih telefonov širi s svetlobno hitrostjo, je za HTC bistvenega pomena, da poveča svoje možnosti upravljanja od znotraj, hkrati pa dodaja zunanje strokovno znanje," je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. "Ta najava ni samo znak naše trenutne rasti in napredka, temveč naša vizija, da edinstvene pametne telefone približamo ljudem po vsem svetu."

Ron Louks, direktor oddelka za strateški razvoj
Ron Louks bo kot novi direktor oddelka za strateški razvoj v podjetju HTC odgovoren za nove strateške pobude, tehnološke ideje in bo v tesnem sodelovanju s tehnološkim in izvedbenim oddelkom. Preden se je pridružil podjetju HTC, je bil direktor tehnološkega oddelka v podjetju Sony Ericsson.

Kouji Kodera, direktor produktnega razvoja
Novi direktor produktnega razvoja v podjetju HTC bo Kouji Kodera, ki bo odgovoren za globalno načrtovanje portfelja HTC izdelkov in upravljanje. Kot izkušen veteran v mobilni industriji ima Kodera za seboj že dolgo zgodovino načrtovanja portfelja mobilnih naprav. Preden se je pridružil podjetju HTC, je kot direktor produktnega razvoja delal v podjetju Sony Ericsson.

David Chen, tehnični direktor
Prej podpredsednik oddelka za razvoj izdelkov David Chen je napredoval v tehničnega direktorja. Še naprej bo vodil razvoj izdelkov HTC in inženiring. Kot eden prvih zaposlenih v družbi HTC je leta 1997 odigral ključno vlogo pri uspehu družbe. Pod njegovim vodstvom je HTC uspešno ustvaril številne prve in najbolj inovativne pametne telefone na svetu.

S to napovedjo bosta za krepitev ponudbe HTC izdelkov po vsem svetu s Kodero in Chenom tesno sodelovala tudi HTC-jev direktor za inovacije Horace Luke in direktor marketinga John Wang.

Jason Mackenzie, predsednik HTC Severna Amerika in Latinska Amerika
Prej podpredsednik HTC Severne Amerike Jason Mackenzie je napredoval v predsednika HTC Severna Amerika in Latinska Amerika. Kot predsednik bo Mackenzie še naprej snoval strategije za rast trga v Severni Ameriki in Latinski Ameriki, kjer je že prispeval k veliki uspešnosti podjetja HTC. Kot eden od ustanovnih članov HTC Severna Amerika je leta 2005 HTC v Severni Ameriki popeljal v močan porast.

Florian Seiche, predsednik HTC Evropa, Bližnji vzhod in Afrika
Prej podpredsednik HTC Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA) Florian Seiche je napredoval v predsednika HTC EMEA. Kot ustanovitelj HTC EMEA poslovanja leta 2005 je povečal poslovanje in blagovno znamko HTC povzdignil na eno od top znamk pametnih telefonov v regiji EMEA.

HTC je napovedal tudi, da je Jason Juang, izvršni podpredsednik družbe HTC, zapustil podjetje, da bi se posvetil še drugim priložnostim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki