marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

HTC okrepil vodstvo za pripravo na prihodnjo rast


04.08.2010
Objavil: Dare Gliha

Družba HTC, vodilno svetovno podjetje na področju inovacij in oblikovanja mobilnih telefonov, je napovedala vrsto napredovanj in novo ustanovljenih vodilnih položajev, usmerjenih v izgradnjo boljših temeljev za nadaljnjo rast.

"Ker se industrija pametnih telefonov širi s svetlobno hitrostjo, je za HTC bistvenega pomena, da poveča svoje možnosti upravljanja od znotraj, hkrati pa dodaja zunanje strokovno znanje," je povedal Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. "Ta najava ni samo znak naše trenutne rasti in napredka, temveč naša vizija, da edinstvene pametne telefone približamo ljudem po vsem svetu."

Ron Louks, direktor oddelka za strateški razvoj
Ron Louks bo kot novi direktor oddelka za strateški razvoj v podjetju HTC odgovoren za nove strateške pobude, tehnološke ideje in bo v tesnem sodelovanju s tehnološkim in izvedbenim oddelkom. Preden se je pridružil podjetju HTC, je bil direktor tehnološkega oddelka v podjetju Sony Ericsson.

Kouji Kodera, direktor produktnega razvoja
Novi direktor produktnega razvoja v podjetju HTC bo Kouji Kodera, ki bo odgovoren za globalno načrtovanje portfelja HTC izdelkov in upravljanje. Kot izkušen veteran v mobilni industriji ima Kodera za seboj že dolgo zgodovino načrtovanja portfelja mobilnih naprav. Preden se je pridružil podjetju HTC, je kot direktor produktnega razvoja delal v podjetju Sony Ericsson.

David Chen, tehnični direktor
Prej podpredsednik oddelka za razvoj izdelkov David Chen je napredoval v tehničnega direktorja. Še naprej bo vodil razvoj izdelkov HTC in inženiring. Kot eden prvih zaposlenih v družbi HTC je leta 1997 odigral ključno vlogo pri uspehu družbe. Pod njegovim vodstvom je HTC uspešno ustvaril številne prve in najbolj inovativne pametne telefone na svetu.

S to napovedjo bosta za krepitev ponudbe HTC izdelkov po vsem svetu s Kodero in Chenom tesno sodelovala tudi HTC-jev direktor za inovacije Horace Luke in direktor marketinga John Wang.

Jason Mackenzie, predsednik HTC Severna Amerika in Latinska Amerika
Prej podpredsednik HTC Severne Amerike Jason Mackenzie je napredoval v predsednika HTC Severna Amerika in Latinska Amerika. Kot predsednik bo Mackenzie še naprej snoval strategije za rast trga v Severni Ameriki in Latinski Ameriki, kjer je že prispeval k veliki uspešnosti podjetja HTC. Kot eden od ustanovnih članov HTC Severna Amerika je leta 2005 HTC v Severni Ameriki popeljal v močan porast.

Florian Seiche, predsednik HTC Evropa, Bližnji vzhod in Afrika
Prej podpredsednik HTC Evropa, Bližnji vzhod in Afrika (EMEA) Florian Seiche je napredoval v predsednika HTC EMEA. Kot ustanovitelj HTC EMEA poslovanja leta 2005 je povečal poslovanje in blagovno znamko HTC povzdignil na eno od top znamk pametnih telefonov v regiji EMEA.

HTC je napovedal tudi, da je Jason Juang, izvršni podpredsednik družbe HTC, zapustil podjetje, da bi se posvetil še drugim priložnostim.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki