marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

HTC ne dopusti nadgrandje T-Mobileovega Herota


06.10.2009
Objavil: Aleš Poljak

Uporabniki T-mobile, ki si lastijo mobilni aparat HTC Hero so ostali na suhem. HTC jim je namreč onemogočil nadgradnjo firmware-a, ki odpravi kar nekaj pomanjkljivosti in tudi pohitri samo delovanje aparata. Razlog naj bi bil v neskladnosti. T-mobile-ovi ''heroji'' naj bi bili drugačni od običajnih.

HTC je pred kratkim namreč izdal popravek za mobilnik Hero, ki je najprej izšel v Skandinaviji in nato še v Veliki Britaniji. A kmalu za tem so umaknili ta popravek za aparate, kateri so bili prodani preko T-mobile-a, ker naj bi prišlo do neskladnosti z dodatki, kateri so na T-mobile-ovih aparatih (ozadja in drugi dodatki). Ta poteza je sprožila veliko jeze med uporabniki T-mobile-a, saj še ni objavil datuma, kdaj bo popravek na voljo tudi njim. Zagotovili so le, da s polno paro preučujejo nastalo situacijo in bo popravek na voljo ''kmalu''.

Razjarjen lastnik HTC Hera je na uradnem forumu T-mobile-a takole komentiral njihov uraden odziv: ''Nič čudnega, da T-mobile ne obljubi do kdaj bo popravek na voljo, saj bi se v tem primeru morali dejansko kaj storiti.''

Glavni problem mobilnika Hero je počasno delovanje že takoj ob vklopu aparata. Večina uporabnikov je tudi navedlo, da se delovanje z uporabo še bolj upočasni. Zato ni čudno, da so T-mobile-ovi naročniki besni, ker ne morejo posodobiti svojega aparata, saj popravek odpravi to težavo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki