marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

HTC napovedal podporo za windows phone 8


25.06.2012
Objavil: Dare Gliha

HTC je oznanil, da bo Microsoftu še naprej stal ob strani s podporo njegovi platformi Windows Phone 8. Partnerstvo temelji na dolgoletnem sodelovanju obeh podjetij že od leta 2000 naprej in HTC, ki je doslej prodal več kot 40 milijonov telefonov, bo še letos tržišču ponudil nove pametne telefone z operacijskim sistemom Windows Phone 8.

“HTC je zdaj bolj kot kdajkoli zavezan Windows Phonu in veseli nas, da lahko uporabnikom letos predstavimo nove pametne telefone z Windows Phone 8,” je izjavil Peter Chou, predsednik uprave podjetja HTC. “Microsoft je leta 2010 z uvedbo Windows Phona zagnal novo in zmogljivo mobilno okolje z uporabniško izkušnjo, ki je ne samo enkratna, ampak tudi uporabniku prijazna.”

“Od njegovega lansiranja na trg leta 2010 smo pri Windows Phonu opazili veliko dinamike, saj je na Marketplaceu zdaj že več kot sto tisoč aplikacij,” je izjavil Terry Myerson, podpredsednik, odgovoren za Windows Phone pri Microsoftu. “HTC je eden od naših najbližjih partnerjev. Z njim si delimo skupni cilj, da bi razvijali inovacije, usmerjene v ljudi, zaradi česar je naše skupno delo veliko lažje. Komaj čakamo, da vidimo, kako bo HTC vključil Windows Phone 8 v svoj nabor proizvodov”.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki