marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HTC in Projekt27 predstavila portal prilagojen za tablico HTC Flyer


27.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Podjetje HTC je v vinoteki in café galeriji Maximal premierno na slovenskem trgu predstavilo dolgo pričakovano tablico HTC Flyer. Istočasno so na njem v sodelovanju s Projektom27 predstavili enkratno aplikativno rešitev, ustvarjeno posebej za tablico HTC Flyer. Gre za zbirko besedil, ki so prišla izpod peres izbranih enajstih slovenskih piscev in ki bodo pod naslovom (Po)vesti bralcem na voljo v ekskluzivni izdaji zgolj na tablici HTC Flyer, aplikacija pa bo kmalu na voljo tudi v spletni trgovini Android market.

Dolgo pričakovana tablica HTC Flyer je naposled prišla tudi na slovenski trg in peščica povabljenih jo je lahko prvič v živo videla v vinoteki in café galeriji Maximal. Da bi bilo vznemirjenje še večje, so si obiskovalci lahko na tablici premierno ogledali tudi aplikacijo in zbirko besedil (Po)vesti, ki so jo posebej in samo za HTC Flyer pripravili ustvarjalci Projekta27. Glavno vodilo podjetja HTC quietly brilliant obsega misel, da je najboljše stvari v življenju potrebno doživeti in ne samo razlagati o njih, in s tem namenom sta oba partnerja združila moči in pripravila zanimiv projekt, ki na inovativen način združuje vrhunsko tehnologijo, visoko modo in kakovostno pisanje. HTC Flyer je namreč tablica kot nobena druga, saj saj se od drugih tablic loči po tem, da združuje interakcijo pisala in dotika. Obiskovalci včerajšnjega dogodka so imeli tako na dotiku svojih prstov kratke zgodbe, ki jih je za HTC Flyer napisalo izbranih enajst doma in v tujini živečih slovenskih avtorjev. Zlitje tehnologije in enajstih povesti s tipkovnic tistih, ki znajo, bo najboljše poletno branje, o čemer so se povabljenci lahko prepričali na lasten dotik. Aplikacija z njihovimi besedili bo zaenkrat na voljo le izbranim in zgolj za tablico HTC Flyer, kmalu pa bo na voljo tudi v spletni trgovini Android market.

Ustvarjalci Portala27.com so prvi na slovenskem trgu s področja življenjsko-stilnih vsebin, ki so izdelali tako platformo kot vsebino za tablico HTC Flyer. »Sodelovanje s tako ugledno znamko kot je HTC nam pomeni veliko, saj HTC odlikujejo domiselne inovacije, ki uporabnikom nudijo osebno in enkratno izkušnjo ter napreden dizajn,« so sodelovanje s podjetjem HTC v Sloveniji utemeljili ustvarjalci Portala27.com. »Tudi mi sledimo najsodobnejšim oblikovalskim smernicam, zato nam sodelovanje ne pomeni le priznanja temveč tudi zaupanje. Veliko dela smo vložili v ta projekt. Dokazali smo, da ne delamo samo dobre portale in dobre dogodke, temveč, da se lahko uvrščamo v sam vrh tudi po naprednih idejah in tehnoloških inovacijah«, so še dodali.

Kratka besedila, ki so si jih obiskovalci lahko »iz prve roke« prebrali na tablicah HTC Flyer, so ekskluzivno napisali Vesna Milek, Nada Vodušek, Leon Magdalenc, Bojana Leskovar, Tadej Zupančič, Danaja Vegelj, Eva Domijan, Nika Urbas, Romana Lilić, Ekoas in Lara Baruca, v sodelovanju in pod idejnim ter tehnološkim vodstvom Barbare Žnidar, Saša Radoviča in Petre Mišič, ustvarjalcev Portala27.com.

Ob tej priložnosti so predstavniki podjetja HTC in Projekta27.com izbrali dva ambasadorja, ki poosebljata vse, kar poosebljata HTC in njihova nova tablica HTC Flyer - drznost, inovativnost in kreativnost. Tablici sta prejela Nika Urbas, priznana modna oblikovalka, ki deluje v Londonu in ustvarja znamko Maria moderna, ter Leon Magdalenc, strokovnjak za retoriko in javno nastopanje, redni pisec kolumn v Dnevnikovem Objektivu ter avtor številnih strokovnih člankov.

HTC je vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in eno najhitreje rastočih podjetij v industriji mobilne telefonije. V zadnjih dveh letih se je HTC iz blagovne znamke, ki je bila sprva znana bolj tehnološkim navdušencem, razvila v močno blagovno znamko, ki v svetu postaja čedalje bolj prepoznavna in zaželena med širšim krogom uporabnikov. Telefone HTC odlikujejo domiselne inovacije, ki uporabnikom nudijo osebno in enkratno izkušnjo, od telefonov drugih blagovnih znamk pa se ločijo tudi po naprednem dizajnu, kjer podjetje sledi najnovejšim oblikovalskim smernicam. V tem pogledu je sodelovanje s Projektom27, kjer priznani novinarji in uveljavljeni avtorji iz Slovenije in tujine ustvarjajo edinstven portal Projekt27.com, v slovenskem prostoru nekaj posebnega. Portal je namreč namenjen vsem, ki jih zanimajo moda, kultura, glasba, dizajn, arhitektura, kulinarika, potovanja, lepota, zdravje ter vse ostalo, kar vključuje sodoben življenjski slog.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki