marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

HTC Desire 310 se pričakuje v Sloveniji v aprilu


17.03.2014
Objavil: Dare Gliha

HTC je pred časom predstavil nov HTC Desire 310. Telefon omogoča brezhibno večopravilnost, nemoteno brskanje in enostavno ustvarjanje video posnetkov. HTC Desire 310 je zadnji najnovejši dodatek k družini telefonov HTC Desire. Telefon združuje prefinjen dizajn s 4-jedrnim procesorjem, funkcijo HTC BlinkFeed in video Highlights. Namenjen je vsem tistim, ki želijo cenovno ugoden mobilni telefon brez kompromisov glede zmogljivosti.

»Danes si vsakdo želi pametni telefon, ki ustreza njegovim uporabniškim zahtevam, ne glede na to, ali je telefon paradni konj na trgu, ali začetni model,« je povedal Peter Chou, glavni izvršni direktor v HTC in dodal: »Zadnja verzija telefona družine HTC Desire združuje izjemno hitre funkcije obdelave in premium funkcije po nižji ceni ter ponuja uporabniku najboljšo izkušnjo v tej kategoriji.«

Napredno delovanje zagotovljeno
HTC Desire 310 se ponaša s 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,3 GHz in lahko izpolni še tako zahtevne izziv uporabnikov. Zmogljiv telefon omogoča hitro brskanje po spletu, lepe gladke grafike pri gledanju video posnetkov ali igranju iger ter preprosto možnost preklapljanja med številnimi aplikacijami.

HTC BlinkFeed: Prinese vaše najljubše vsebine direktno na vaš domači zaslon
HTC slovi po HTC BlinkFeed domačem zaslonu, ki je bil najprej predstavljen samo na HTC One telefonu. Sedaj bo to funkcijo omogočal tudi Desire 310. Novi imetniki telefona se bodo tako pridružili milijonom HTC-jevim uporabnikom, ki si lahko sami prilagajajo informacije, ki jih zanimajo. Funkcija BlinkFeed uporabniku na domačem zaslonu omogoča, da si prilagodi prikazovanje najnovejših novic in posodobitev na družabnih omrežjih. Zaslon mobilnega telefona Desire 310 je 4,5-palčni in vsakokrat, ko uporabnik pogleda na telefon, mu ta omogoča prikazovanje obvestil glede posodobitev novic in družabnih omrežij, vključno s Twitterjem in Facebookom v dobri resoluciji in bogatih barvah.

Z branjem brez povezave je sedaj mogoče, da uporabnik vidi članke iz svojega osebnega seznama novic, sestavljenega iz več kot 20.000 člankov na dan iz različnih svetovnih medijskih hiš. Funkcija je idealna za vse, ki imajo omejen prenos podatkov. Uporabnik lahko takrat, ko ima internetno povezavo, enostavno doda na svoj seznam želja do 120 člankov, ki jih lahko prebere kasneje brez internetne povezave.

Video Highlights: Tvoje življenje v gibanju
HTC Desire 310 omogoča, da so vaše slike in video posnetki videti profesionalno, saj prikaže posnetke vaših najboljših trenutkov. Izberite fotografije posnete s HTC Desire 310 fotoaparatom 5MP, jih postavite v želeno zaporedje in izberite svoje najljubše skladbe in učinke za ustvarjanje posnetkov, ki jih lahko delite s prijatelji na družabnih omrežjih .

Razpoložljivost
HTC Desire 310 bo v Sloveniji na voljo predvidoma v aprilu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki