spletne strani." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

HP predstavil spletno stran IPAQ Choice


31.12.2008
Objavil: Dare Gliha

HP je pred kratkim predstavil spletno stran za prenos novih aplikacij. Uporabniki mobilnih telefonov HP iPAQ lahko izbirajo med več kot 250 naslovi programske opreme in si štiri brezplačno prenesejo iz njihove spletne strani.

HP nudi programsko opremo za igre, zabavo, delo in potovanje. Z naborom dostopnih možnosti in dodatkov lahko uporabniki razširijo zmožnosti mobilnega telefona HP iPAQ na način, kot ga želijo uporabljati.

Del spletne strani je posvečen pametnim mobilnim telefonom in vsebuje zvonjenja, programsko opremo in koristna orodja, izdelana za telefon HP iPAQ Voice Messenger. Vsebuje pa tudi del, ki vsebuje zemljevide, storitve temelječe na lokaciji, storitev hitre kamere in dodatke za uporabo v avtomobilu.

Spletna stran iPAQ Choice omogoča uporabnikom prijavo in prenos programske opreme po zraku in pregled zadnje programske opreme. Prek spletne strani lahko uporabniki pridobijo najnovejše informacije o mobilnih telefonih HP iPAQ tudi na poti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki