spletne strani." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

HP predstavil spletno stran IPAQ Choice


31.12.2008
Objavil: Dare Gliha

HP je pred kratkim predstavil spletno stran za prenos novih aplikacij. Uporabniki mobilnih telefonov HP iPAQ lahko izbirajo med več kot 250 naslovi programske opreme in si štiri brezplačno prenesejo iz njihove spletne strani.

HP nudi programsko opremo za igre, zabavo, delo in potovanje. Z naborom dostopnih možnosti in dodatkov lahko uporabniki razširijo zmožnosti mobilnega telefona HP iPAQ na način, kot ga želijo uporabljati.

Del spletne strani je posvečen pametnim mobilnim telefonom in vsebuje zvonjenja, programsko opremo in koristna orodja, izdelana za telefon HP iPAQ Voice Messenger. Vsebuje pa tudi del, ki vsebuje zemljevide, storitve temelječe na lokaciji, storitev hitre kamere in dodatke za uporabo v avtomobilu.

Spletna stran iPAQ Choice omogoča uporabnikom prijavo in prenos programske opreme po zraku in pregled zadnje programske opreme. Prek spletne strani lahko uporabniki pridobijo najnovejše informacije o mobilnih telefonih HP iPAQ tudi na poti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki