spletne strani." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

HP predstavil spletno stran IPAQ Choice


31.12.2008
Objavil: Dare Gliha

HP je pred kratkim predstavil spletno stran za prenos novih aplikacij. Uporabniki mobilnih telefonov HP iPAQ lahko izbirajo med več kot 250 naslovi programske opreme in si štiri brezplačno prenesejo iz njihove spletne strani.

HP nudi programsko opremo za igre, zabavo, delo in potovanje. Z naborom dostopnih možnosti in dodatkov lahko uporabniki razširijo zmožnosti mobilnega telefona HP iPAQ na način, kot ga želijo uporabljati.

Del spletne strani je posvečen pametnim mobilnim telefonom in vsebuje zvonjenja, programsko opremo in koristna orodja, izdelana za telefon HP iPAQ Voice Messenger. Vsebuje pa tudi del, ki vsebuje zemljevide, storitve temelječe na lokaciji, storitev hitre kamere in dodatke za uporabo v avtomobilu.

Spletna stran iPAQ Choice omogoča uporabnikom prijavo in prenos programske opreme po zraku in pregled zadnje programske opreme. Prek spletne strani lahko uporabniki pridobijo najnovejše informacije o mobilnih telefonih HP iPAQ tudi na poti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki