marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HoT že s 50.000 uporabniki


14.09.2018
Objavil: Thomas Bergant

HoT, HOFER Telekom, prvi digitalni mobilni operater v Sloveniji še naprej beleži hitro rast števila uporabnikov. V začetku septembra je tako HoT uporabljalo že več kot 50.000 uporabnikov, kar pomeni, da je HoT najhitreje rastoči virtualni operater v zgodovini Slovenije.

Glede na izjemno konkurenčen trg je to izjemen dosežek, ki kaže na kakovost HoT-ovih storitev. Med tarifami je najbolj priljubljena tarifa HoT MAXI, ki za 9,99 evra vključuje neskončno število minut pogovorov in SMS-ov v Sloveniji ter 20 GB prenosa podatkov. Uporabnika, s katerim so pri HoT-u presegli številko 50.000 aktivnih SIM-kartic, so presenetili z mobilnim telefonom iPhone 8.

Preprosta uporaba in zagotovilo, da se cene ne bodo višale
»Pri HoT-u smo si zaupanje uporabnikov pridobili s privlačno, a hkrati zaupanja vredno ponudbo. Verjamemo, da je HoT najbolj fer operater na trgu z najboljšo ceno. Smo edini operater na trgu z zavezo, da nikoli ne bomo višali cen tarif in da v naši ponudbi ni administrativnih stroškov, s katerimi bi uporabnikom oteževali menjavo tarif ali odhod k drugim operaterjem,« pravi direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič. »Naši uporabniki lahko zelo preprosto in povsem brezplačno preklapljajo med tarifami in izbrane količine iz meseca v mesec prilagajajo svojim potrebam. Preko našega portala ali mobilne aplikacije Moj HoT imajo v vsakem trenutku natančen pregled in nadzor nad porabo ter stroški zase in za svoje družinske člane.«

HoT-ovi uporabniki so napredni
Kot prvi digitalni mobilni operater v Sloveniji je HoT svojim uporabnikom omogočil enostavno in priročno uporabo mobilne tehnologije. HoT-ove storitve mobilne tehnologije lahko v celoti upravljajo preko digitalnih kanalov, saj preko spleta lahko uredijo tudi prenos telefonske številke. Vse HoT-ove tarife vključujejo prenos podatkov. Kot kažejo statistike, objavljene v AKOS-ovih četrtletnih poročilih o razvoju trga elektronskih komunikacij, sodijo HoT-ovi uporabniki med napredne, saj v povprečju opravijo precej več mobilnega prenosa podatkov v primerjavi z uporabniki drugih operaterjev. Pri HoT-u ocenjujejo, da k večjemu deležu opravljenega mobilnega prometa prispevajo odlično omrežje in cenovno najugodnejše tarife v Sloveniji z velikimi količinami vključenega prenosa podatkov, ki so prepričale zahtevne uporabnike.

Popoln nadzor na stroški - primerno tudi za otroke
Ob vrnitvi v šolske klopi je HoT prava izbira za starše, ki želijo enostaven nadzor nad porabo mobilne telefonije otrok. Ob tem, da storitve in mobilni paketi HoT ne vsebujejo skritih stroškov, kot je zaračunavanje priključnine, menjava paketa ali prekinitve naročniškega razmerja, lahko starši preko aplikacije Moj HoT upravljajo z mobilno telefonijo svojih otrok. Lahko izberejo in menjavajo mobilni paket, nastavijo mesečno omejitev porabe, onemogočijo uporabo določenih storitev in nastavijo samodejno polnjenje dobroimetja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki