marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

HoT presegel 5-odstotni tržni delež: z uvedbo 5G omrežja pričakuje nadaljnjo rast


13.09.2022
Objavil: Thomas Bergant

HoT, HOFER Telekom, je po podatkih AKOS v drugem četrtletju letošnjega leta presegel 5-odstotni tržni delež, s čimer se nadaljuje konstantna rast števila uporabnikov. HoT namreč vse od vstopa na slovenski trg maja 2017 beleži rast tržnega deleža v vsakem kvartalu.

Pri HoT-u pričakujejo, da se bo rast še naprej nadaljevala, saj bodo še naprej izboljševali ponudbo ob nespremenjenih cenah paketov. S tem sledijo svojim zavezam, da ne bodo nikoli podražili cen paketov, izboljšave pa veljajo za vse uporabnike brez stroškov menjave paketa ali drugih administrativnih stroškov. Novi uporabniki do konca oktobra lahko izkoristijo še bonus v višini 20 evrov ob prenosu številke na HoT.

HoT odslej tudi z omrežjem 5G
Odslej je vsem uporabnikom HoT-a brezplačno na voljo tudi mobilno omrežje 5G, ki omogoča veliko večje hitrosti prenosa podatkov, krajši odzivni čas z nizko zakasnitvijo in učinkovito povezovanje velikega števila naprav. HoT zagotavlja storitve 5G preko mobilnega omrežja A1, ki je trenutno na voljo že polovici prebivalstva Slovenije in se še dograjuje.

Višje hitrosti prenosa podatkov za vse
»Pri HoT-u ostajamo zvesti svojim obljubam, da so novosti v paketih na voljo vsem uporabnikom, brez doplačil in administrativnih stroškov. Ob velikih količinah vključenega prenosa podatkov v vseh paketih izboljšujemo uporabniško izkušnjo še z večjo hitrostjo prenosa podatkov. Ta bo na voljo tako uporabnikom, katerih mobilne naprave omogočajo uporabo omrežja 5G, kot tudi ostalim uporabnikom, katerih naprave podpirajo tehnologijo LTE,« pravi direktorica mobilnega operaterja HoT Eva Aljančič.

Polna hitrost 1000/200 Mbit/s
Polna hitrost prenosa podatkov v paketu HoT EXTRA znaša do 1000/200 Mbit/s. V ostalih paketih mobilne tehnologije je vključena osnovna hitrost prenosa podatkov do 150/50 Mbit/s, v paketih za mobilni internet (HoT GIGA in HoT GIGA+) pa do 50/10 Mbit/s. Uporabniki lahko izkoristijo dodatno opcijo 5G s polno hitrostjo do 1000/200 za dva evra na mesec. Višje hitrosti so na voljo tako v mobilnem omrežju 5G kot tudi v mobilnem omrežju LTE za tiste uporabnike, katerih naprave ne omogočajo 5G. Dosežene hitrosti so odvisne od dostopnosti in zmogljivosti omrežja.

Vedno najboljša ponudba za vse uporabnike
Pri HoT-u zagotavljajo, da bodo še naprej spoštovali zaveze, ki so jim zvesti že vse od začetka. Na prvem mestu je poštena ponudba brez višanja cen paketov. Odkar je HoT prišel na trg, ni nikoli podražil cen paketov, že večkrat pa je izboljšal svojo ponudbo v paketih, in to brez doplačil. Uporaba HoT-ovih storitev je enostavna, uporabnik pa lahko uredi tudi prenos telefonske številke prek spleta. Brez dodatnih stroškov uporabniki lahko zamenjajo paket ter dodajo ali izključijo opcijo kar prek spleta, mobilne aplikacije ali s klicem v center za podporo uporabnikom. Pri HoT-u zagotavljajo tudi hitro podporo. V zadnjem letu so namreč v klicnem centru v povprečju na klic odgovorili v 16-ih sekundah, na e-pošto v treh urah, na spletni klepet pa so se javili v manj kot minuti*.
*Raziskavo je novembra 2021 izvedlo podjetje Aragon med uporabniki vseh slovenskih mobilnih operaterjev na vzorcu 600 sodelujočih in uporabniki HoT-a na vzorcu 662 sodelujočih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki