marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZnana oblika prihajajoče serije iPhone 12
13.07.2020

Mobile Fun je na spletu objavil video, kjer so pokazali obliko nove serije iPhone 12. Gre za delovno različico mobilnikov, tako da končna oblika verjetno ne bo enaka prikazanemu, pričakuje se spremembe predvsem pri modulu kamere.

slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

članki

HOFER Telekom povečuje količino podatkov v paketih


27.02.2020
Objavil: Dare Gliha

HoT danes vsem svojim uporabnikom brezplačno povišuje vključene količine prenosa podatkov za kar tretjino. Tako je odslej v paketu HoT MINI vključeno 4 GB (prej 3 GB) prenosa podatkov (2 GB med gostovanjem v EU), HoT MAXI 40 GB (prej 30 GB , 3 GB med gostovanjem v EU), HoT EXTRA 80 GB (prej 60 GB, 5 GB med gostovanjem v EU), hitrost pri tem paketu pa se poviša na 50/100.

Novost, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo uporabniki vseh HoT paketov, je tudi možnost dodatnega zakupa 5 GB (od tega 2,34 GB med gostovanjem v EU) za 5 evrov po porabljenem prenosu podatkov, ki so vključeni v paket.

Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila samodejno (ob njihovem naslednjem podaljšanju paketa), ne da bi morali spremeniti paket in brez kakršnih koli dodatnih stroškov. Tudi cene ostajajo nespremenjene. S tem HoT uresničuje obljubo, da ne bo višal cen paketov in da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah paketov veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

»Uresničujejo se naše napovedi izpred nekaj manj kot treh let, da bo uporaba mobilnega prenosa podatkov pomembna vsem uporabnikom, zato smo jih že od samega začetka ponujali v vseh paketih,« ugotavlja direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič. »S povišanjem vključenih količin prenosa podatkov smo se znova približali željam uporabnikov. Doslej jih je na naše storitve preklopilo že blizu 90.000. V lanskem tretjem četrtletju smo pridobili celo največ novih uporabnikov med vsemi mobilnimi operaterji v Sloveniji. Po naši oceni imamo že skoraj 4-odstotni tržni delež, kar je rekordna rast.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki