marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

članki

HOFER Telekom povečuje količino podatkov v paketih


27.02.2020
Objavil: Dare Gliha

HoT danes vsem svojim uporabnikom brezplačno povišuje vključene količine prenosa podatkov za kar tretjino. Tako je odslej v paketu HoT MINI vključeno 4 GB (prej 3 GB) prenosa podatkov (2 GB med gostovanjem v EU), HoT MAXI 40 GB (prej 30 GB , 3 GB med gostovanjem v EU), HoT EXTRA 80 GB (prej 60 GB, 5 GB med gostovanjem v EU), hitrost pri tem paketu pa se poviša na 50/100.

Novost, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo uporabniki vseh HoT paketov, je tudi možnost dodatnega zakupa 5 GB (od tega 2,34 GB med gostovanjem v EU) za 5 evrov po porabljenem prenosu podatkov, ki so vključeni v paket.

Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila samodejno (ob njihovem naslednjem podaljšanju paketa), ne da bi morali spremeniti paket in brez kakršnih koli dodatnih stroškov. Tudi cene ostajajo nespremenjene. S tem HoT uresničuje obljubo, da ne bo višal cen paketov in da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah paketov veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

»Uresničujejo se naše napovedi izpred nekaj manj kot treh let, da bo uporaba mobilnega prenosa podatkov pomembna vsem uporabnikom, zato smo jih že od samega začetka ponujali v vseh paketih,« ugotavlja direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič. »S povišanjem vključenih količin prenosa podatkov smo se znova približali željam uporabnikov. Doslej jih je na naše storitve preklopilo že blizu 90.000. V lanskem tretjem četrtletju smo pridobili celo največ novih uporabnikov med vsemi mobilnimi operaterji v Sloveniji. Po naši oceni imamo že skoraj 4-odstotni tržni delež, kar je rekordna rast.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki