marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Tarifa HoT MINI s trikrat več prenosa podatkov


05.03.2018
Objavil: Thomas Bergant

Od danes je uporabnikom HoT, HOFER Telekom, v tarifi HoT MINI na voljo 3 GB prenosa podatkov za nespremenjeno ceno 6,99 evrov. Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila samodejno, ne da bi morali spremeniti tarifo in to brez kakršnih koli dodatnih stroškov.

S tem HoT uresničuje svojo obljubo, da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah tarife veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

Namesto 1 GB prenosa podatkov bodo uporabniki tarife HoT MINI odslej lahko koristili 3 GB prenosa podatkov, od tega 1,91 GB v gostovanju v državah EU. Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila z naslednjim 30-dnevnim obdobjem veljavnosti tarife.

HoT kot prvi slovenski digitalni operater s svojo ponudbo še naprej odgovarja na potrebe uporabnikov po vse večji uporabi vsebin in storitev, ki so vezane na prenos podatkov. Po novi tarifi HoT GIGA z vključenimi 200 GB podatkov, ki jo je predstavil konec lanskega leta, je povečal še količino vključenega prenosa podatkov v paketu z najmanj vključenimi enotami.

»Naše osnovno vodilo pri oblikovanju tarif HoT je poštena ponudba, ki našim uporabnikom omogoča udobno uporabo naših storitev,« pojasnjuje direktorica HoT mobila Eva Aljančič. »Želimo, da smo mi tisti, ki se prilagajamo uporabnikom in ne obratno. Ocenili smo, da je med našimi uporabniki tarife HoT MINI vedno več takšnih, ki morda že malo omejujejo porabo prenosa podatkov, so pa še daleč od tega, da bi potrebovali 20 GB prenosa podatkov, kolikor jih je vključeno v naši tarifi HoT MAXI. Zato smo povečali vključeno količino prenosa podatkov, da bodo tudi uporabniki tarife HoT MINI še naprej uporabljali priljubljene aplikacije in storitve, za katere je potrebna povezava s spletom, ne da bi jih pri tem skrbelo, da bodo presegli vključene enote.«

Danes tarife HoT uporablja že okrog 33.000 uporabnikov, njihovo število pa se še naprej veča. Uspešen zagon na slovenskem trgu pri HoT-u pripisujejo predvsem dejstvu, da je njihova storitev kakovostna, ponudba pa pregledna in poštena, saj je HoT edini operater v Sloveniji, ki se je zavezal, da ne bo nikoli dražil svojih tarif in da, ko bo ponudbo izboljšal, bo to storil tudi za obstoječe uporabnike.

Kakovostno mobilno omrežje
Vse HoT-ove tarife vključujejo prenos podatkov preko LTE mobilnega omrežja hitrosti do 20 Mbit/s, ki jo z doplačilom dveh evrov uporabnik lahko poviša na do 50/10 Mbit/s. Omrežje in medomrežno povezovanje za uporabnike HoT zagotavlja A1, ki ima v Sloveniji 99-odstotno pokritost prebivalstva z mobilnim omrežjem 3G ter 98-odstotno pokritost prebivalstva z najboljšim mobilnim omrežjem 4G/LTE.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki