marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HoT bo od jutri ponujal paket z 200 GB prenosa podatkov


06.12.2017
Objavil: Dare Gliha

HOFER bo jutri v svojih poslovalnicah začel s prodajo paketa WiFi2Go, ki predstavlja nov pristop k ponujanju mobilnega interneta. Z WiFi2Go imajo uporabniki možnost, da v trenutku preprosto vzpostavijo prenosno mobilno omrežje, ki ga lahko uporablja poljubno število uporabnikov.

WiFi2Go je nov pristop, s katerim HoT, Hofer Telekom, uporabnikom ponuja prenosni internet. Uporabnik kupi paket, vstavi SIM kartico, se registrira in že takoj lahko začne uporabljati internet. Rešitev omogoča redno uporabo in mesečno plačevanje storitev ali porabo po potrebi. Če se uporabnik odloči za zakup tarife, ki vključuje prenos podatkov, se preprosto prijavi v brezžično omrežje in opravi zakup.

Marsikateremu uporabniku vključena količina podatkov zadosti vse potrebe po brskanju po spletu, zato lahko tarifo HoT GIGA uporablja tudi kot alternativo fiksnemu internetnemu priključku. Kadar ga ne potrebujejo doma, s seboj preprosto odnesejo tudi modem s HoT-ovo SIM-kartico. Tako lahko vključenih 200 GB prenosa podatkov koristijo kjerkoli po Sloveniji. Lahko pa opravljajo tudi klice in pošiljajo SMS sporočila po cenah osnovne tarife HoT START (0,039 EUR za minuto ali SMS). Tarifa namreč omogoča tudi uporabo klicnih storitev in pošiljanje oziroma sprejemanje sporočil v Sloveniji. Ne vključuje pa prenosa podatkov, klicev in pošiljanja SMS-ov v gostovanju v državah EU.

»Ob vstopu na trg smo si zadali, da s HoT ponudbo čim bolje odgovarjamo na navade uporabnikov, ki se kažejo pri uporabi mobilnih komunikacij,«pojasnjuje direktorica HoT mobila Eva Aljančič. »Na prvem mestu je gotovo trend po vse večjem mobilnem prenosu podatkov, ki ga narekujeta razvoj tehnologije in novih storitev. In to smo imeli v mislih tudi pri oblikovanju naše nove storitve WiFi2Go, ki omogoča vzpostavitev mobilnega omrežja za v žep. Namesto, da naš pametni telefon vsakokrat spreminjamo v modem, kadar želimo s spletom povezati še kakšno drugo od naših mobilnih naprav, to vlogo opravi posebna priročna naprava. Naš osebni pametni telefon pa med tem lahko prosto uporabljamo za opravljanje pogovorov, pisanje sporočil, ali pa uporabljamo mobilne aplikacije.«

Pri HoT-u pravijo, da nova tarifa HoT GIGA ni namenjena le najbolj zahtevnim uporabnikom mobilnega interneta: »Verjamemo, da je za marsikoga lahko 200 GB prenosa podatkov na mesec v LTE tehnologiji alternativa fiksnemu internetnemu priključku. Ta možnost je še zlasti privlačna za tiste, ki veliko časa preživijo na poti ali pa so med tednom na eni lokaciji, konce tednov pa preživljajo na svojih počitniških lokacijah,« ocenjuje Aljančičeva.

Cena paketa WiFi2Go, ki bo poleg SIM kartice vključeval modem in brezplačnih 200 GB prenosa podatkov za prvih 30 dni, znaša 29,99 EUR. WiFi2Go bo deloval skupaj z novo tarifo HoT GIGA, ki vključuje 200 GB prenosa podatkov (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s) za le 14,99 EUR za 30 dni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki