marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

HONOR z MagicOS 8.0 za serijo HONOR Magic V2


27.05.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je objavil razpoložljivost novega MagicOS 8.0 za serijo HONOR Magic V2. Uporabniki telefonov HONOR Magic V2 in PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR lahko prenesejo in namestijo posodobitev iz menija Nastavitve.

MagicOS 8.0, ki temelji na sistemu Android 14, prinaša uporabniški vmesnik (IUI) na osnovi umetne inteligence s funkcijami, kot je Magic Portal. Vodilnim pametnim telefonom prinaša tudi celo vrsto izboljšav uporabniškega vmesnika, zmogljivosti, zasebnosti in učinkovitosti baterije, kar uporabnikom omogoča večjo produktivnost in bolj priročno uporabo UI na napravah.

Pametne funkcije, ki Sso bolj praktične in omogočajo večjo učinkovitost

HONOR-jev MagicOS 8.0 na seriji HONOR Magic V2 poganja umetna inteligenca na ravni platforme, ki izboljša zmožnost naprave, da razume namere uporabnika ter dodatno izboljša uporabniško izkušnjo. Magic Portal, predstavljen v sistemu MagicOS 8.0, uporablja umetno inteligenco za razumevanje namer uporabnika in poenostavi interakcije s funkcijo priporočila bližnjic, ki uporabnikom omogoča preprosto preklapljanje ter dostop do storitev med aplikacijami in napravami s preprostim potegom. Z izbiro in vlečenjem elementov vsebine na rob zaslona lahko uporabnik komunicira z aplikacijami, ki so izbrane glede na to, kar se je naprava naučila o uporabniku.

Magic Portal podpira več kot sto priljubljenih aplikacij za potovanja, delo, sporočanje, iskanje, zabavo, nakupovanje ter družbena omrežja - torej je združljiv z aplikacijami kot so WhatsApp, Google Suite, Instagram, Facebook, YouTube in eBay.

MagicOS 8.0 na pametnih telefonih serije HONOR Magic V2, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo, ponuja tudi zmogljivosti osebnega pomočnika na ravni platforme za pregledovanje vsebin aplikacij ter povzemanje dogodkov, sestankov, zapiskov in drugih interakcij v Moj dan (ang. My Day).

Za izboljšano uporabniško izkušnjo možnosti prilagajanja osredotočene na uporabnika

Z namenom zagotavljanja vrhunske uporabniške izkušnje je HONOR izboljšal zasnovo sistema MagicOS 8.0. ob upoštevanju potreb uporabnikov. Animacije ob odpiranju in zapiranju aplikacij ter njihovem preklopu na nov operacijski sistem so bolj tekoče in diskretne, kar prispeva k boljši odzivnosti uporabniškega vmesnika in zagotavlja brezhibno izkušnjo.

Z MagicOS 8.0 serija HONOR Magic V2 zdaj vključuje Magic Capsule, ki uporabnikom omogoča razširitev obvestil na zunanji in notranji zaslon ter hiter dostop do dodatnih informacij, ne da bi morali odpreti več aplikacij. Ta funkcija ponuja priročen dostop do ustreznih informacij.

Poleg tega novi način izjemnega varčevanja z energijo (ang. Ultra Power Saving Mode) dodaja možnost, ki uporabnikom omogoča preprosto zmanjšanje porabe baterije in s tem bistveno podaljša njeno življenjsko dobo.

Z MagicOS 8.0 lahko uporabniki pametnih telefonov HONOR Magic V2 zdaj ustvarijo bližnjice po meri z dolgim pritiskom na želene aplikacije. Prav tako lahko uporabniki prilagodijo velikosti in položaje map na začetnem zaslonu in upravljajo združene zavihke na namizju, ki jih je mogoče spremeniti z vlečenjem navzgor in navzdol. Z razširitvijo zmožnosti celo na kamero, Magic OS 8.0 omogoča uporabnikom, da prilagodijo razporeditev načinov kamere, kar jim omogoča, da povlečejo najpogosteje uporabljene načine na sprednjo stran, da olajšajo izkušnjo fotografiranja.

Z UI zaščitena zasebnost in varnost na ravni platforme

Serija HONOR Magic V2 zagotavlja varno obdelavo osebnih podatkov na napravi. Ravno zato, da bi uporabnikom ponudili nove načine za zaščito zasebnosti, MagicOS 8.0 na seriji HONOR Magic V2 uvaja Blur Private Info, novo možnost v meniju Skupna raba (ang. Share), ki uporabnikom omogoča preprosto urejanje občutljivih informacij, kot so imena, gesla in kontaktne številke, ko želijo posneti fotografije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki