marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

HONOR z novim vodjem za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo


16.10.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR, ki je eno izmed vodilnih na področju tehnoloških inovacij, je imenovalo novega vodjo za območje Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Peter Zhu Di bo tako prevzel pomembno vlogo v razvoju ter upravljanju trga in ugleda za HONOR tudi pri nas.

Pri več kot desetletju uspešne kariere v okviru podjetja HONOR je Peter Zhu Di imel ključno vlogo pri nenehni rasti in razvoju znamke. Zhu di je na ruskem trgu dolgo zasedal vodilne pozicije in tako uspešno dvigoval vrednost znamke HONOR. Od leta 2021 do 2022 je bil direktor strategije lansiranja izdelkov (GTM) za rusko regijo, od maja 2022 do avgusta 2023 pa je bil direktor GTM za Evropo. Petrova strateška vizija in vodstvene sposobnosti bodo nedvomno pripomogle k še večjemu uspehu podjetja na lokalnem trgu in h krepitvi njegovega položaja zanesljivega tehnološkega partnerja.

V septembru je postal generalni direktor za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo, kar je velika prelomnica v njegovi karieri.

»V veliko čast in veselje mi je, da sem dobil priložnost nadaljevati kariero na mestu generalnega direktorja Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Za HONOR je Slovenija eden izmed ključnih trgov. Nadaljujemo z velikimi načrti za rast in napredek znamke, ki jih bomo uresničili že v naslednjem letu,« sporoča Zhu Di in nadaljuje, da se bo »podjetje še naprej osredotočalo na raziskave in razvoj ter gradilo strateška partnerstva, da bi javnostim ponudilo inovativne in visokokakovostne izdelke. S poudarkom na inovacijah podjetje predano dela na rešitvah, ki olajšujejo vsakdan uporabnikov.«

HONOR je nedavno imel uspešen nastop na berlinskem sejmu IFA, ki so ga s svojim HONOR keynote dogodkom svečano odprli. Prav tako je za tehnološkim velikanom veliko uspešnih lansiranj naprav na evropskem trgu, z Zhujevim obsežnim znanjem - izkušnjami iz industrije ter sposobnostjo uveljavljanja blagovne znamke HONOR na raznolikih trgih, pa bo njegov prispevek nedvomno okrepil prisotnost in pozitiven vpliv podjetja tako na okolje kot ljudi ter prinesel nove priložnosti za rast in razvoj tudi na našem trgu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki