marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

slikaTSMC predstavlja 1,6 nm proces z znatnim povečanjem zmogljivosti in učinkovitosti
10.05.2024

Podjetje TSMC je predstavilo svoj revolucionarni 1,6 nm proizvodni proces za izdelavo čipov, ki vključuje tudi zaledno omrežje za prenos energije, ki še izboljša učinkovitost porabe energije in gostoto tranzistorjev.

članki

HONOR z novim vodjem za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo


16.10.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR, ki je eno izmed vodilnih na področju tehnoloških inovacij, je imenovalo novega vodjo za območje Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Peter Zhu Di bo tako prevzel pomembno vlogo v razvoju ter upravljanju trga in ugleda za HONOR tudi pri nas.

Pri več kot desetletju uspešne kariere v okviru podjetja HONOR je Peter Zhu Di imel ključno vlogo pri nenehni rasti in razvoju znamke. Zhu di je na ruskem trgu dolgo zasedal vodilne pozicije in tako uspešno dvigoval vrednost znamke HONOR. Od leta 2021 do 2022 je bil direktor strategije lansiranja izdelkov (GTM) za rusko regijo, od maja 2022 do avgusta 2023 pa je bil direktor GTM za Evropo. Petrova strateška vizija in vodstvene sposobnosti bodo nedvomno pripomogle k še večjemu uspehu podjetja na lokalnem trgu in h krepitvi njegovega položaja zanesljivega tehnološkega partnerja.

V septembru je postal generalni direktor za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Avstrijo, kar je velika prelomnica v njegovi karieri.

»V veliko čast in veselje mi je, da sem dobil priložnost nadaljevati kariero na mestu generalnega direktorja Slovenije, Hrvaške, Srbije in Avstrije. Za HONOR je Slovenija eden izmed ključnih trgov. Nadaljujemo z velikimi načrti za rast in napredek znamke, ki jih bomo uresničili že v naslednjem letu,« sporoča Zhu Di in nadaljuje, da se bo »podjetje še naprej osredotočalo na raziskave in razvoj ter gradilo strateška partnerstva, da bi javnostim ponudilo inovativne in visokokakovostne izdelke. S poudarkom na inovacijah podjetje predano dela na rešitvah, ki olajšujejo vsakdan uporabnikov.«

HONOR je nedavno imel uspešen nastop na berlinskem sejmu IFA, ki so ga s svojim HONOR keynote dogodkom svečano odprli. Prav tako je za tehnološkim velikanom veliko uspešnih lansiranj naprav na evropskem trgu, z Zhujevim obsežnim znanjem - izkušnjami iz industrije ter sposobnostjo uveljavljanja blagovne znamke HONOR na raznolikih trgih, pa bo njegov prispevek nedvomno okrepil prisotnost in pozitiven vpliv podjetja tako na okolje kot ljudi ter prinesel nove priložnosti za rast in razvoj tudi na našem trgu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki