marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

HONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov


07.06.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

Od začetka razvoja izdelkov do množične proizvodnje izdelki podjetja HONOR izpolnjujejo najstrožje svetovne standarde, da bi končnim uporabnikom zagotovili najboljšo kakovost. HONOR izvaja več kot 260 testov na tisočih različnih komponentah pametnega telefona, s čimer zagotavlja, da je telefon HONOR Magic5 Pro, ki je od aprila na voljo tudi pri nas, ustvarjen za dolgotrajno uporabo in ostaja zanesljiva mobilna naprava za globalne uporabnike.

S HONOR-jevo lastno brezzvočno komoro OTA ima HONOR popolnoma nadzorovano laboratorijsko okolje za testiranje izkušnje mobilne komunikacije. Običajno sta zmogljivost OTA in vrednosti SAR nasprotna koncepta in ju je težko uravnotežiti, pa vendar lahko HONOR-jev GCTC pomaga izdelkom zagotoviti najboljšo zmogljivost povezave med konkurenco, hkrati pa ohranja dosledno nižjo vrednost SAR za zagotavljanje varnosti uporabnikov.

V ta namen je HONOR-jeva ocena SAR za množično proizvodnjo 35 odstotkov nižja od zahtev glede skladnosti. HONOR izvaja teste SAR za vsako posamezno serijo naprav in je edini OEM, ki ima Qualcommov certifikat SAR Smart-Transmit. Podjetje ima tudi industrijski certifikat Vodafone SAR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki