marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

HONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov


07.06.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

Od začetka razvoja izdelkov do množične proizvodnje izdelki podjetja HONOR izpolnjujejo najstrožje svetovne standarde, da bi končnim uporabnikom zagotovili najboljšo kakovost. HONOR izvaja več kot 260 testov na tisočih različnih komponentah pametnega telefona, s čimer zagotavlja, da je telefon HONOR Magic5 Pro, ki je od aprila na voljo tudi pri nas, ustvarjen za dolgotrajno uporabo in ostaja zanesljiva mobilna naprava za globalne uporabnike.

S HONOR-jevo lastno brezzvočno komoro OTA ima HONOR popolnoma nadzorovano laboratorijsko okolje za testiranje izkušnje mobilne komunikacije. Običajno sta zmogljivost OTA in vrednosti SAR nasprotna koncepta in ju je težko uravnotežiti, pa vendar lahko HONOR-jev GCTC pomaga izdelkom zagotoviti najboljšo zmogljivost povezave med konkurenco, hkrati pa ohranja dosledno nižjo vrednost SAR za zagotavljanje varnosti uporabnikov.

V ta namen je HONOR-jeva ocena SAR za množično proizvodnjo 35 odstotkov nižja od zahtev glede skladnosti. HONOR izvaja teste SAR za vsako posamezno serijo naprav in je edini OEM, ki ima Qualcommov certifikat SAR Smart-Transmit. Podjetje ima tudi industrijski certifikat Vodafone SAR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki