marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR kmalu na borzi
01.12.2023

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

slikaApple uporabnikom iPhona 14 omogoča dodatno leto brezplačne storitve SOS v sili
29.11.2023

Apple je ob napovedi serije telefonov iPhone 14 septembra lani obljubil dve leti brezplačne storitve SOS v sili prek satelita, zdaj pa jo brezplačno podaljšuje še za eno dodatno leto. Funkcija uporabnikom omogoča, da se obrnejo na pomoč v sili na območjih brez mobilnih povezav.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7 Gen 3
27.11.2023

Qualcomm je s Snapdragonom 7 Gen 3 najavil svoj najnovejši čipovski nabor srednjega razreda serije 7 za mobilne naprave. Čeprav poimenovanje morda nakazuje, da gre za naslednika SD 7+ Gen 2 ali SD 7s Gen 2, se novi čip umešča med omenjena modela. Snapdragon 7 Gen 3 tako prinaša 15 % hitrejši procesor in 50 % zmogljivejši grafični procesor.

slikaSamsung četrto leto zapored uvrščen med pet najboljših globalnih blagovnih znamk
24.11.2023

Podjetje Samsung je že četrto leto zapored prejelo priznanje svetovnega svetovalnega podjetja za blagovne znamke Interbrand kot Global Top 5 blagovna znamka. Interbrand vsako leto objavi seznam najboljših globalnih blagovnih znamk. Na letošnjem seznamu pa je razvidno, da je vrednost Samsung blagovne znamke dosegla 91,4 milijarde dolarjev in se je v primerjavi z letom prej povečala za 4 odstotke.

članki

HONOR v tretjem četrtletju na prvem mestu po tržnem deležu na Kitajskem


06.11.2023
Objavil: Dare Gliha

Glede na zadnje poročilo o tržni uspešnosti, ki so ga objavili Counterpoint, Canalys in IDC, se je HONOR v tretjem četrtletju 2023 vrnil na prvo mesto v tržnem deležu pametnih telefonov na Kitajskem.

Poročilo Counterpoint je poudarilo, da je HONOR osredotočen na ponudbo cenovno dostopnejših izdelkov srednjega razreda s promocijskimi cenami za trgovce na drobno in potrošnike ter da se je ta strategija izkazala za učinkovito. HONOR tako na trgu vodi z 18,3-odstotnim deležem, zahvaljujoč nedavno predstavljenima pametnima telefonoma HONOR X50 in HONOR 90.

Serija HONOR X50 se je osredotočila na izboljšanje vzdržljivosti kot nove edinstvene prodajne točke, ki je dodala zagon pošiljkam v tretjem četrtletju. Po drugi strani pa je HONOR pokazal ambicije v kategoriji preklopnih pametnih telefonov, vključno z ohišjem HONOR V in Magic Vs2, ki potrošnikom ponuja različne specifikacije in cenovne razrede naprav.

"HONOR je po več kot enem letu znova na vrhu, saj so njegovi 3 novi zložljivi modeli izboljšali svoj položaj v segmentu višjega razreda pod 600 dolarjev," je poudaril IDC. In ko gre za trg zložljivih naprav, se je HONOR Magic V2 v tretjem četrtletju leta 2023 na Kitajskem uvrstil na prvo mesto med vsemi zložljivimi napravami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki