marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HONOR razkril, kako je nastal njihov napredni sistem kamer Falcon


15.05.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je pred kratkim predstavil svoj novi pametni telefon Magic5 Pro. Gre za napravo z eno najboljših kamer na svetu, kar je potrdilo tudi testiranje DxOMark. HONOR Magic5 Pro je opremljen s tehnologijo HONOR Image Engine z novim algoritmom Millisecond Falcon Capture, ki ne le omogoča nekatere najhitrejše hitrosti snemanja na trgu, ampak tudi premika meje, ko gre za jasnost fotografij.

Da bi to dosegli, je HONOR odprl lastne laboratorije za razvoj kamer, kjer se izvajajo tako kvantitativne kot kvalitativne analize, kar je vplivalo na razvoj njihovega naprednega algoritma AI. HONOR Magic5 Pro rešuje številne izzive snemanja gibljivih prizorov pri različnih hitrostih, razdaljah in svetlobnih pogojih, ob tem pa dvigne proces fotografiranja na povsem novo raven. Na primer, hitrost samodejnega ostrenja se je v primerjavi s prejšnjo generacijo povečala za kar 245 odstotkov!

Sistem trojne kamere, ki ga sestavljajo 50MP širokokotni, 50MP ultraširokokotni in 50MP telefoto objektiv, je odgovoren za visoko raven fotografskih in video zmogljivosti novega telefona HONOR Magic5 Pro. Zahvaljujoč povečanemu senzorju in večji zaslonki HONOR Magic5 Pro ponuja vrhunsko zmogljiv svetlobni senzor, ki omogoča fotografije visoke ločljivosti z izpopolnjenimi podrobnostmi ne glede na svetlobne pogoje.

Z uporabo najnovejše tehnologije AI Recognition, revolucionarna možnost AI Motion Sensing HONOR Magic5 Pro omogoča uporabnikom, da ujamejo najboljši trenutek hitro premikajočih se predmetov.

Da bi to omogočili, je HONOR tesno sodeloval s podjetjem Qualcomm Technologies. Z namenom povečanja moči procesorja, so v celoti izkoristili Qualcomm AI Engine in povečali interval predpomnilnika za več kot šestkrat – z 240 na 1500 milisekund. Z večjim intervalom predpomnilnika podatkov in omrežjem AI, usposobljenim za več kot 270 tisoč fotografij, lahko kamera HONOR Magic5 Pro pomaga uporabnikom lažje in bolje ujeti njihove najljubše trenutke na poti.

HONOR je porabil 18 mesecev, da je obnovil HONOR Image Engine iz temeljev. Z novo arhitekturo, izvorno kodo in algoritmi je procesorska moč mobilne platforme Snapdragon v celoti izkoriščena.

HONOR Magic5 Pro je v Sloveniji na voljo v črni in travniško zeleni barvi za priporočeno ceno 1199 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki