marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

HONOR razkril, kako je nastal njihov napredni sistem kamer Falcon


15.05.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je pred kratkim predstavil svoj novi pametni telefon Magic5 Pro. Gre za napravo z eno najboljših kamer na svetu, kar je potrdilo tudi testiranje DxOMark. HONOR Magic5 Pro je opremljen s tehnologijo HONOR Image Engine z novim algoritmom Millisecond Falcon Capture, ki ne le omogoča nekatere najhitrejše hitrosti snemanja na trgu, ampak tudi premika meje, ko gre za jasnost fotografij.

Da bi to dosegli, je HONOR odprl lastne laboratorije za razvoj kamer, kjer se izvajajo tako kvantitativne kot kvalitativne analize, kar je vplivalo na razvoj njihovega naprednega algoritma AI. HONOR Magic5 Pro rešuje številne izzive snemanja gibljivih prizorov pri različnih hitrostih, razdaljah in svetlobnih pogojih, ob tem pa dvigne proces fotografiranja na povsem novo raven. Na primer, hitrost samodejnega ostrenja se je v primerjavi s prejšnjo generacijo povečala za kar 245 odstotkov!

Sistem trojne kamere, ki ga sestavljajo 50MP širokokotni, 50MP ultraširokokotni in 50MP telefoto objektiv, je odgovoren za visoko raven fotografskih in video zmogljivosti novega telefona HONOR Magic5 Pro. Zahvaljujoč povečanemu senzorju in večji zaslonki HONOR Magic5 Pro ponuja vrhunsko zmogljiv svetlobni senzor, ki omogoča fotografije visoke ločljivosti z izpopolnjenimi podrobnostmi ne glede na svetlobne pogoje.

Z uporabo najnovejše tehnologije AI Recognition, revolucionarna možnost AI Motion Sensing HONOR Magic5 Pro omogoča uporabnikom, da ujamejo najboljši trenutek hitro premikajočih se predmetov.

Da bi to omogočili, je HONOR tesno sodeloval s podjetjem Qualcomm Technologies. Z namenom povečanja moči procesorja, so v celoti izkoristili Qualcomm AI Engine in povečali interval predpomnilnika za več kot šestkrat – z 240 na 1500 milisekund. Z večjim intervalom predpomnilnika podatkov in omrežjem AI, usposobljenim za več kot 270 tisoč fotografij, lahko kamera HONOR Magic5 Pro pomaga uporabnikom lažje in bolje ujeti njihove najljubše trenutke na poti.

HONOR je porabil 18 mesecev, da je obnovil HONOR Image Engine iz temeljev. Z novo arhitekturo, izvorno kodo in algoritmi je procesorska moč mobilne platforme Snapdragon v celoti izkoriščena.

HONOR Magic5 Pro je v Sloveniji na voljo v črni in travniško zeleni barvi za priporočeno ceno 1199 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki