marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Honor razkril lastni industrijski park inteligentne proizvodnje v Shenzhenu


12.11.2021
Objavil: Dare Gliha

Honor je po osamosvojitvi od Huaweija predstavil svojo prvo tovarno, ki je bila financirana iz sredstev znamke. Nova tovarna je del inteligentnega parka, ki se nahaja v Shenzhenu na Kitajskem in je vodilni proizvodni obrat proizvajalca. Tovarna ima 75 odstotno avtomatizirano proizvodno linijo, ki omogoča izdelavo ene naprave vsakih 28,5 sekund.

V novem obratu bodo izvajali tudi nadzor kakovosti in certificiranje izdelkov, hkrati pa bo to tudi mesto za Honorjev razvoj umetne inteligence in strojne opreme.

"S ponosom objavljamo odprtje našega novega proizvodnega obrata, ki bo ključnega pomena za zagotavljanje najvišje kakovosti naše širše ponudbe vrhunskih izdelkov. Kot ponudnik vrhunskih tehnoloških izdelkov bo zmožnost zagotavljanja naših standardov zanesljivosti in kakovosti ključnega pomena, saj bomo nadaljevali našo pot, da postanemo vodilna globalna tehnološka blagovna znamka," je povedal George Zhao, izvršni direktor Honorja.

Nov objekt je opremljen z visoko natančnimi avtomatskimi stroji za sestavljanje pametnih telefonov, ki omogočajo natančnost montaže do 75 mikronov (kar je približna velikost človeških las). Honor pri tem uporablja več kot 600 standardov kakovosti, ki pokrivajo vse od razvoja do proizvodnje in končne uporabniške izkušnje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki