marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

HONOR razglasil zmagovalce fotografskega natečaja HONOR Magic Moments Awards 2023


20.10.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR Magic Moments Awards 2023, ki jih gosti globalna tehnološka blagovna znamka HONOR, so se nedavno zaključile in razglasili so skupno 59 zmagovalcev, vključno s fotografom leta, prvaki, prvouvrščenimi in drugouvrščenimi v šestih kategorijah. Na podelitev je prispelo več kot 500 tisoč prijav iz 51 držav, od tega je bilo mednarodnih prijav več kot 20 odstotkov.

Latinskoameriški fotograf Nelomh je prejel naziv fotografa leta in denarno nagrado v višini 15 tisoč ameriških dolarjev, kar je najvišja denarna nagrada v panogi.

Nelomh z najboljšo med 500 tisoč fotografijami

V več kot 120 dneh so v sklopu natečaja HONOR Magic Moments Awards 2023 od začetka sprejemanja prijav 6. aprila prejeli več kot 500 tisoč prijav. Žirijo je sestavljalo osem priznanih fotografov, med njimi zmagovalec World Press Photo (WPP) Iván Macías iz Mehike, dobitnik nagrade zlati kipec za kitajsko fotografijo Yan Zhigang, Zhao Yingxin, glavni urednik China Photo Press, profesor Franz Kraus, svetovno priznani strokovnjak za filmsko tehnologijo, Laurent Baheux, fotograf divjih živali in ambasador dobre volje programa ZN za okolje, Ale Megale, dobitnik evropske filmske nagrade občinstva LUX, Samuel Deng, predsednik oddelka za upravljanje raziskav in razvoja pri podjetju HONOR ter doktor Hou Weilong, strokovnjak za slikovno tehnologijo pri HONOR-ju. Skupaj so skrbno izbrali 59 najboljših. Med njimi je Nelomh s programom HONOR Magic5 Pro ustvaril svoje unikatno delo "The Magic of Been" ter tako prejel naziv fotografa leta in najvišjo denarno nagrado v panogi. »Moje dekle obožuje ocean in s fotografijami sem želel pokazati, kako zelo ga obožuje ocean in kako v njem uživa. Uporabil sem funkcijo dolge osvetlitve telefona HONOR Magic5 Pro,« je povedal Nelomh.

Opolnomočenje s stalnimi inovacijami v mobilni fotografiji

HONOR ostaja zavezan mobilni fotografiji in z inovativno tehnologijo ter izkušnjami nenehno krepi življenja uporabnikov. Serija HONOR Magic3 je bila pionirska v tehnologiji več kamer Fusion Computational Photography, serija HONOR Magic4 pa je to tehnologijo nadgradila za še boljšo fotografsko izkušnjo. Z vodilnim slikovnim mehanizmom HONOR Image Engine serija HONOR Magic5 dosega pokritost celotnega razpona, od makro do povečanih posnetkov. Poleg tega so s svetlobno občutljivim sistemom kamere HONOR Falcon optimizirani hitrost zagona, hitrost ostrenja, odzivnost zaklopa in hitrost slikanja, kar zagotavlja natančen zajem in odlično izkušnjo snemanja.

Zmagovalci po kategorijah

Za celoten seznam nagrajenih del obiščite uradno spletno stran HONOR Magic Moments Awards 2023: https://www.hihonor.com/global/magic-moments-awards/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki