marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

HONOR razglasil zmagovalce fotografskega natečaja HONOR Magic Moments Awards 2023


20.10.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR Magic Moments Awards 2023, ki jih gosti globalna tehnološka blagovna znamka HONOR, so se nedavno zaključile in razglasili so skupno 59 zmagovalcev, vključno s fotografom leta, prvaki, prvouvrščenimi in drugouvrščenimi v šestih kategorijah. Na podelitev je prispelo več kot 500 tisoč prijav iz 51 držav, od tega je bilo mednarodnih prijav več kot 20 odstotkov.

Latinskoameriški fotograf Nelomh je prejel naziv fotografa leta in denarno nagrado v višini 15 tisoč ameriških dolarjev, kar je najvišja denarna nagrada v panogi.

Nelomh z najboljšo med 500 tisoč fotografijami

V več kot 120 dneh so v sklopu natečaja HONOR Magic Moments Awards 2023 od začetka sprejemanja prijav 6. aprila prejeli več kot 500 tisoč prijav. Žirijo je sestavljalo osem priznanih fotografov, med njimi zmagovalec World Press Photo (WPP) Iván Macías iz Mehike, dobitnik nagrade zlati kipec za kitajsko fotografijo Yan Zhigang, Zhao Yingxin, glavni urednik China Photo Press, profesor Franz Kraus, svetovno priznani strokovnjak za filmsko tehnologijo, Laurent Baheux, fotograf divjih živali in ambasador dobre volje programa ZN za okolje, Ale Megale, dobitnik evropske filmske nagrade občinstva LUX, Samuel Deng, predsednik oddelka za upravljanje raziskav in razvoja pri podjetju HONOR ter doktor Hou Weilong, strokovnjak za slikovno tehnologijo pri HONOR-ju. Skupaj so skrbno izbrali 59 najboljših. Med njimi je Nelomh s programom HONOR Magic5 Pro ustvaril svoje unikatno delo "The Magic of Been" ter tako prejel naziv fotografa leta in najvišjo denarno nagrado v panogi. »Moje dekle obožuje ocean in s fotografijami sem želel pokazati, kako zelo ga obožuje ocean in kako v njem uživa. Uporabil sem funkcijo dolge osvetlitve telefona HONOR Magic5 Pro,« je povedal Nelomh.

Opolnomočenje s stalnimi inovacijami v mobilni fotografiji

HONOR ostaja zavezan mobilni fotografiji in z inovativno tehnologijo ter izkušnjami nenehno krepi življenja uporabnikov. Serija HONOR Magic3 je bila pionirska v tehnologiji več kamer Fusion Computational Photography, serija HONOR Magic4 pa je to tehnologijo nadgradila za še boljšo fotografsko izkušnjo. Z vodilnim slikovnim mehanizmom HONOR Image Engine serija HONOR Magic5 dosega pokritost celotnega razpona, od makro do povečanih posnetkov. Poleg tega so s svetlobno občutljivim sistemom kamere HONOR Falcon optimizirani hitrost zagona, hitrost ostrenja, odzivnost zaklopa in hitrost slikanja, kar zagotavlja natančen zajem in odlično izkušnjo snemanja.

Zmagovalci po kategorijah

Za celoten seznam nagrajenih del obiščite uradno spletno stran HONOR Magic Moments Awards 2023: https://www.hihonor.com/global/magic-moments-awards/

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki