marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Prvo mesto za družbo Honor na Kitajskem


07.02.2022
Objavil: Dare Gliha

Družba Honor je na prvem mestu med blagovnimi znamkami pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android na Kitajskem, potem ko je v zadnjem četrtletju leta 2021 poslala na trg 14,2 milijona naprav.

Iz četrtletnega poročila o trgu pametnih telefonov analitskega podjetja IDC je razvidno, da je Honor na Kitajskem v zadnjem četrtletju leta 2021 presegel vsa pričakovanja, saj se je njihova rast na trgu v primerjavi z letom 2020 v enakem obdobju povečala za 235,4 %, kar pomeni, da je Honor v svoji državi drugi proizvajalec pametnih telefonov in na prvem mestu med pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android s 14,2 milijona dostavljenih telefonov na trg v zadnjem četrtletju leta 2021. Honor je leta 2021 dobavil 38,6 milijonov pametnih telefonov , kar je pomenilo velik dvig v primerjavi z letom 2020 – to pomeni, da se je Honor znašel med petimi največjimi proizvajalci pametnih telefonov.

Rast na trgu leta 2021 je bila za podjetje Honor zelo pomembna, tako v segmentu novih naprav kot tudi v njihovem razvoju vodilnih, visoko tehnoloških inovacij. Za nadaljno rast je bila pomembna predstavitev novih, vrhunskih pametnih telefonov, kot so HONOR 50, HONOR 50 Lite in HONOR Magic V – to je njihov prvi pametni telefon s pregibnim zaslonom.

Novembra 2021 je Honor predstavil lastni industrijski park za inteligentno proizvodnjo (HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park). Znotraj industrijskega parka se odvijajo naslednje aktivnosti: kontrola kakovosti novih izdelkov, proizvodnja flagship naprav (naprave najvišje kakovosti), nova izdelava in tehnološke inkubacije ter razvoj umetne inteligence. Park je še ena stopnica k njhovemu cilju v zagotavljanju vrhunskih izdelkov z najboljšimi uporabniškimi izkušnjami v svojem razredu potrošnikom po celem svetu.

Leta 2022 se bo družba predstavila na globalnem trgu z dogodkom Moč čarobnosti (“The Power of Magic”) v okviru letošnjega sejma mobilne telefonije Mobile World Congress (MWC) v Barceloni. Predstavitev bo 28. februarja, tako da bomo dokaj kmalu izvedeli, kaj nam pripravljajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki