marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

HONOR prejel 42 medijskih nagrad na sejmu MWC


03.03.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na sejmu MWC predstavil svetovno razpoložljivost nove serije HONOR Magic5 in zložljivega telefona HONOR Magic Vs, ki uporabnikom po vsem svetu zagotavljajo premijsko izkušnjo uporabe pametnega telefona. Številni vodilni svetovnimi mediji so nova, premijska pametna telefona označili za "Best of MWC", saj so prepoznali njun inovativni inženiring in vrhunske lastnosti obeh naprav.

Letos je HONOR prejel skupno 42 medijskih nagrad MWC, pri čemer je popolnoma nov HONOR Magic5 Pro osvojil 18 nagrad v različnih kategorijah. Pri spletnem portalu Android Authority so dejali, da ima »HONOR Magic5 Pro vse, da se kosa z najboljšimi v panogi, in to s slogom.« Pri Trusted Reviews so nagrado utemeljili: »HONOR Magic5 Pro je vodilni pametni telefon z Androidom, ki je poln visokotehnoloških rešitev.« Tom’s Guide, cenjen tehnološki medij, ki testira mobilne naprave, je poimenoval HONOR magic5 Pro za najboljši telefon z besedami »Honor Magic5 Pro je daleč najboljši telefon, predstavljen na sejmu MWC 2023.«

Poleg inovativnega pametnega telefona HONOR Magic5 Pro je veliko pozornosti požel tudi HONOR Magic Vs, njihov najnovejši prepogljiv telefon, ki je po predstavitvi na Kitajski zdaj debitiral na svetovnem trgu. Pri XDA Developers so dejali, da ga »z lahkoto imenujemo, kot enega naših najljubših zložljivih telefonov na trgu.« MakeUseOf, eden največjih spletnih tehnoloških medijev, je v svoji recenziji zapisal, da »luksuzna naprava, kot je HONOR Magic Vs, ponuja resnično inovacijo na področju zložljivih pametnih telefonov.«

Obe napravi, HONOR Magic5 Pro in HONOR Magic Vs, imata na voljo 3 leta nadgradenj za Android in 5 let varnostnih posodobitev.

HONOR Magic5 Pro bo v Sloveniji na voljo v drugem četrtletju. Barve, cena in dostopnost bodo znani naknadno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki