marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

slikaTSMC predstavlja 1,6 nm proces z znatnim povečanjem zmogljivosti in učinkovitosti
10.05.2024

Podjetje TSMC je predstavilo svoj revolucionarni 1,6 nm proizvodni proces za izdelavo čipov, ki vključuje tudi zaledno omrežje za prenos energije, ki še izboljša učinkovitost porabe energije in gostoto tranzistorjev.

članki

HONOR prejel 42 medijskih nagrad na sejmu MWC


03.03.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na sejmu MWC predstavil svetovno razpoložljivost nove serije HONOR Magic5 in zložljivega telefona HONOR Magic Vs, ki uporabnikom po vsem svetu zagotavljajo premijsko izkušnjo uporabe pametnega telefona. Številni vodilni svetovnimi mediji so nova, premijska pametna telefona označili za "Best of MWC", saj so prepoznali njun inovativni inženiring in vrhunske lastnosti obeh naprav.

Letos je HONOR prejel skupno 42 medijskih nagrad MWC, pri čemer je popolnoma nov HONOR Magic5 Pro osvojil 18 nagrad v različnih kategorijah. Pri spletnem portalu Android Authority so dejali, da ima »HONOR Magic5 Pro vse, da se kosa z najboljšimi v panogi, in to s slogom.« Pri Trusted Reviews so nagrado utemeljili: »HONOR Magic5 Pro je vodilni pametni telefon z Androidom, ki je poln visokotehnoloških rešitev.« Tom’s Guide, cenjen tehnološki medij, ki testira mobilne naprave, je poimenoval HONOR magic5 Pro za najboljši telefon z besedami »Honor Magic5 Pro je daleč najboljši telefon, predstavljen na sejmu MWC 2023.«

Poleg inovativnega pametnega telefona HONOR Magic5 Pro je veliko pozornosti požel tudi HONOR Magic Vs, njihov najnovejši prepogljiv telefon, ki je po predstavitvi na Kitajski zdaj debitiral na svetovnem trgu. Pri XDA Developers so dejali, da ga »z lahkoto imenujemo, kot enega naših najljubših zložljivih telefonov na trgu.« MakeUseOf, eden največjih spletnih tehnoloških medijev, je v svoji recenziji zapisal, da »luksuzna naprava, kot je HONOR Magic Vs, ponuja resnično inovacijo na področju zložljivih pametnih telefonov.«

Obe napravi, HONOR Magic5 Pro in HONOR Magic Vs, imata na voljo 3 leta nadgradenj za Android in 5 let varnostnih posodobitev.

HONOR Magic5 Pro bo v Sloveniji na voljo v drugem četrtletju. Barve, cena in dostopnost bodo znani naknadno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki