marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

slikaHONOR zasedel prvo mesto na kitajskem trgu pametnih telefonov
15.05.2024

HONOR je konec prvega četrtletja proslavil z odličnimi rezultati. Po podatkih Mednarodne podatkovne korporacije IDC (International Data Corporation, IDC) so v prvem četrtletju 2024 na Kitajskem zasedli prvo mesto na trgu pametnih telefonov.

slikaNajbolj zadovoljni so uporabniki Telekoma Slovenije
13.05.2024

Uporabniki Telekoma Slovenije trdijo, da so najbolj zadovoljni uporabniki telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, kar velja tako za uporabo mobilnih kot fiksnih storitev. To so pokazali rezultati spomladanske raziskave družbe Valicon, ki je merila zadovoljstvo uporabnikov telekomunikacijskih storitev.

slikaTSMC predstavlja 1,6 nm proces z znatnim povečanjem zmogljivosti in učinkovitosti
10.05.2024

Podjetje TSMC je predstavilo svoj revolucionarni 1,6 nm proizvodni proces za izdelavo čipov, ki vključuje tudi zaledno omrežje za prenos energije, ki še izboljša učinkovitost porabe energije in gostoto tranzistorjev.

članki

HONOR predstavil konceptni telefon V Purse


02.09.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na sejmu IFA 2023 predstavil strateško vizijo prihodnosti svojih pametnih telefonov. Izvršni direktor George Zhao poudaril zavezanost k popularizaciji preklopnih pametnih telefonov z najnovejšimi inovacijami, osredotočenimi na ljudi. Ob tej priložnosti so predstavili tudi konceptni telefon HONOR V Purse.

»HONOR-jevi preklopni pametni telefoni so prehodili dolgo pot in z vsako ponovitvijo so pokazali izjemen napredek v dizajnu, funkcionalnosti in vzdržljivosti. Ne samo to, z našim konceptom »Phone-to-purse«, ki je oživel s HONOR V Purse, raziskujemo trajnostne rešitve, ki izkoriščajo novo tehnologijo zlaganja za krepitev ustvarjalnosti in oblikovanje življenjskega sloga prihodnosti,« je povedal George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR.

Premikanje meja modne tehnologije
Ker se HONOR posveča oblikovanju življenjskih stilov prihodnosti, je predstavil HONOR V Purse in nov koncept »Phone-to-purse«, s katerim elektronske naprave postanejo povsem nova kategorija sodobnega potrošnega blaga, ki ponuja neomejene možnosti samoizražanja.

HONOR V Purse spremeni preklopni pametni telefon v ultimativno modno izjavo, zahvaljujoč vrsti prilagodljivih vedno vklopljenih zaslonov (AOD), ki posnemajo dizajn ohišja, vključno z elementi, kot so verige, perje in rese, ki se odzovejo, ko je pametni telefon v gibanju. Telefon je združljiv tudi z različnimi zamenljivimi trakovi in verižicami, ki se pritrdijo na tečaj, tako da ga lahko brez težav nosite čez ramo kot običajno torbico. Na ta način pametni telefon postane nova »it« torba prihodnosti.

Z mislijo na trajnost je HONOR V Purse zasnovan tako, da uteleša HONOR-jevo zavezanost okolju in vsebuje materiale iz trajnostnih virov, kot je vegansko usnje za paščke. Zložen je v manj kot 9 mm, kar je tanjše celo od nekaterih vrhunskih telefonov na trgu, zato prenosen kot še nikoli. Ko modna industrija seli iz fizičnega sveta v digitalni prostor, tehnologija ponuja neomejene možnosti za slog in samoizražanje. Na ta način lahko HONOR V Purse spodbudi okoljsko ozaveščene potrošnike, da zmanjšajo porabo hitre mode in, kar je še pomembneje, pomaga modni industriji sprejeti nove tehnologije, da spodbudi potrošnike, da kupujejo manj in uporabljajo izdelke dlje.

Ob tej priložnosti se je HONOR povezal tudi z vrhunskimi umetniki in oblikovalci iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, vključno s kreativnim direktorjem moških oblačil BURBERRY Bramom Van Diepenom, sodobno umetnico Yunueno Esparza, profesorjem kitajske akademije umetnosti Yuanom Youminom in crossover umetnikom Xiao Hui Wangom, za oblikovalsko serijo prilagojenih AOD za napravo. V naslednji fazi programa bo HONOR z odprtjem vmesnika API, ki oblikovalcem omogoča uporabo senzorjev, kot so žiroskop, senzorji za dotik ali ambientalno svetlobo, povabil nove talente z vsega sveta, da ustvarijo lastne dizajne, ki odražajo najnovejše trende za preoblikovanje življenjskega sloga.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki