marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

HONOR predstavil konceptni telefon V Purse


02.09.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na sejmu IFA 2023 predstavil strateško vizijo prihodnosti svojih pametnih telefonov. Izvršni direktor George Zhao poudaril zavezanost k popularizaciji preklopnih pametnih telefonov z najnovejšimi inovacijami, osredotočenimi na ljudi. Ob tej priložnosti so predstavili tudi konceptni telefon HONOR V Purse.

»HONOR-jevi preklopni pametni telefoni so prehodili dolgo pot in z vsako ponovitvijo so pokazali izjemen napredek v dizajnu, funkcionalnosti in vzdržljivosti. Ne samo to, z našim konceptom »Phone-to-purse«, ki je oživel s HONOR V Purse, raziskujemo trajnostne rešitve, ki izkoriščajo novo tehnologijo zlaganja za krepitev ustvarjalnosti in oblikovanje življenjskega sloga prihodnosti,« je povedal George Zhao, izvršni direktor podjetja HONOR.

Premikanje meja modne tehnologije
Ker se HONOR posveča oblikovanju življenjskih stilov prihodnosti, je predstavil HONOR V Purse in nov koncept »Phone-to-purse«, s katerim elektronske naprave postanejo povsem nova kategorija sodobnega potrošnega blaga, ki ponuja neomejene možnosti samoizražanja.

HONOR V Purse spremeni preklopni pametni telefon v ultimativno modno izjavo, zahvaljujoč vrsti prilagodljivih vedno vklopljenih zaslonov (AOD), ki posnemajo dizajn ohišja, vključno z elementi, kot so verige, perje in rese, ki se odzovejo, ko je pametni telefon v gibanju. Telefon je združljiv tudi z različnimi zamenljivimi trakovi in verižicami, ki se pritrdijo na tečaj, tako da ga lahko brez težav nosite čez ramo kot običajno torbico. Na ta način pametni telefon postane nova »it« torba prihodnosti.

Z mislijo na trajnost je HONOR V Purse zasnovan tako, da uteleša HONOR-jevo zavezanost okolju in vsebuje materiale iz trajnostnih virov, kot je vegansko usnje za paščke. Zložen je v manj kot 9 mm, kar je tanjše celo od nekaterih vrhunskih telefonov na trgu, zato prenosen kot še nikoli. Ko modna industrija seli iz fizičnega sveta v digitalni prostor, tehnologija ponuja neomejene možnosti za slog in samoizražanje. Na ta način lahko HONOR V Purse spodbudi okoljsko ozaveščene potrošnike, da zmanjšajo porabo hitre mode in, kar je še pomembneje, pomaga modni industriji sprejeti nove tehnologije, da spodbudi potrošnike, da kupujejo manj in uporabljajo izdelke dlje.

Ob tej priložnosti se je HONOR povezal tudi z vrhunskimi umetniki in oblikovalci iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, vključno s kreativnim direktorjem moških oblačil BURBERRY Bramom Van Diepenom, sodobno umetnico Yunueno Esparza, profesorjem kitajske akademije umetnosti Yuanom Youminom in crossover umetnikom Xiao Hui Wangom, za oblikovalsko serijo prilagojenih AOD za napravo. V naslednji fazi programa bo HONOR z odprtjem vmesnika API, ki oblikovalcem omogoča uporabo senzorjev, kot so žiroskop, senzorji za dotik ali ambientalno svetlobo, povabil nove talente z vsega sveta, da ustvarijo lastne dizajne, ki odražajo najnovejše trende za preoblikovanje življenjskega sloga.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki