marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

HONOR napoveduje posodobitev operacijskega sistema


29.05.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je objavil razpored lansiranja operacijskega sistema MagicOS 7.1 za svoje naprave, s čimer še dodatno krepi svojo zavezanost zagotavljanju brezhibnih in inteligentnih izkušenj uporabnikom po vsem svetu. Najnovejši HONOR MagicOS 7.1 izboljšuje sodelovanje med sistemi, napravami in ekosistemi, uvaja nove funkcije in izboljšave, ki so osredotočene na uporabnika.

Posodobitev HONOR MagicOS 7.1 je zdaj na voljo za HONOR Magic4 Pro in bo postopoma uvedena na široko paleto pametnih telefonov HONOR. Od druge četrtine leta 2023 bodo HONOR 70, HONOR 50, HONOR 50 Lite, HONOR Magic4 Lite in HONOR Magic4 Lite 5G prejeli posodobitev. HONOR Magic5 Lite 5G, HONOR X7 in HONOR X8 bodo začeli prejemati posodobitve v tretjem četrtletju 2023.

»Najnovejši MagicOS 7.1 je dokaz HONOR-jeve na uporabnika osredotočene tehnologije in naše zavezanosti k ustvarjanju inteligentnega sveta za vsakogar. Z izboljšano povezljivostjo in funkcijami sodelovanja med napravami HONOR MagicOS 7.1 postavlja uporabnika v središče vseh interakcij z napravami in jim daje moč za interakcijo z napravami HONOR dosegli še več,« je povedal George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd.

HONOR MagicOS 7.1, ki temelji na sistemu Android 13, ponuja široko paleto pametnih funkcij, ki uporabnikom omogočajo, da dodatno povečajo svojo produktivnost. Z olajšanjem deljenja storitev med napravami MagicRing odpravlja potrebo po ročni povezavi, ki je pogosto prisotna v tradicionalnih rešitvah. Ta funkcija omogoča samodejno povezovanje več naprav z nadzorom med napravami, kar olajša uporabo več zaslonov hkrati. Poleg prenosa datotek in sprejemanja dohodnih klicev in obvestil o sporočilih to sodelovanje med napravami uporabnikom omogoča uporabo iste tipkovnice in miške na več napravah, kar jim z izjemno učinkovitostjo pomaga pri vsakodnevnih opravilih.

Nadgrajen HONOR Notes dodaja podporo za novo potezo s tremi prsti navzdol za hitro označevanje informacij in uvaja zapiske PDF ter sinhronizacijo zvoka in besedila za izboljšanje produktivnosti za uporabnike, ki so pogosto na poti. HONOR Notes podpira tudi sinhronizacijo podatkov in sodelovanje med napravami, kar zagotavlja večjo priročnost in zagotavlja, da imajo uporabniki vedno dostop do svojih zapiskov, ne glede na to, katero napravo HONOR imajo pri sebi.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki