marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

HONOR je napovedal prihod novih naprav v Slovenijo


23.10.2021
Objavil: Dare Gliha

HONOR je napovedal, da lahko uporabniki v Sloveniji v prihodnjem obdobju pričakujejo številne nove naprave – od pametnih telefonov, prenosnih računalnikov, slušalk do pametnih ur. Kot podjetje s poslanstvom ustvarjanja pametnejšega življenja za vse bo HONOR uporabnikom omogočil uživanje v edinstveni in brezhibni izkušnji.

To je napovedal Bruce Huang, prvi generalni direktor za HONOR Srbija, Hrvaška in Slovenija.

»Z veseljem lahko napovem, da se bodo tudi uporabniki v Sloveniji lahko prepričali o kakovosti naših najnovejših pametnih telefonov, celo prej, kot ste mogoče pričakovali. Kmalu bomo razkrili, za kaj gre. Prav tako bomo lokalnim uporabnikom, ki cenijo kakovost, ponudili tudi ostale nove naprave, ki so naprodaj po vsem svetu,« je dejal Bruce Huang.

HONOR na vseh trgih, na katerih je prisoten, posluje na enak način in z enakim poslanstvom – ne glede na to, ali gre za trg z milijoni ali tisoči kupcev.

»Načela, ki jim sledimo na največjih trgih, upoštevamo tudi pri poslovanju v Sloveniji. To pomeni, da nenehno spremljamo tako spremembe na trgu in v gospodarstvu kakor tudi potrebe uporabnikov. V prihodnjem obdobju se bodo uporabniki prepričali, da ostajamo zavezani nadaljnjemu razvoju poslovanja v Sloveniji z zagotavljanjem visokokakovostnih izdelkov in z nenehnim izboljšanjem njihovega vsakdana", je dejal Bruce Huang.

»HONOR si s svojimi storitvami in izdelki prizadeva ustvariti pametnejši svet za vse in se želi s svojimi inovacijami umestiti kot globalna tehnološka blagovna znamka. V skladu s tem v raziskovalno-razvojnih centrih nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, ki postajajo del novih naprav,« je dodal.

HONOR je pred kratkim na Kitajskem predstavil HONOR MagicBook V 14, enega prvih prenosnih računalnikov na svetu z vnaprej nameščenim operacijskim sistemom Microsoft Windows 11. Na ta način HONOR in Microsoft še naprej krepita strateško partnerstvo in razvijata rešitve, ki lahko zajemajo različne programske in strojne tehnologije za različne potrebe uporabnikov. Tako kot v industriji pametnih telefonov se tudi v kategoriji prenosnih računalnikov HONOR nenehno uvajajo izboljšave in nove tehnologije, ki bodo svoje mesto našle v novih napravah. Te bodo predstavili v svetu in tudi v Sloveniji.

HONOR kljub temu, da je mlado podjetje, lahko izvaja celoten proces oz. end-to-end operacije, od raziskav in razvoja, dobavnih verig, proizvodnje do prodaje, trženja, storitev in financ. Po zaslugi raziskav in razvoja ter nenehne osredotočenosti na razvoj najsodobnejših tehnologij podjetje ostaja konkurenčno. Trenutno HONOR po vsem svetu zaposluje več kot 10.000 ljudi, 50 odstotkov le teh pa je strokovnjakov za raziskave in razvoj. S 30.000 maloprodajnimi lokacijami in 3.000 centri za podporo uporabnikom je dostopen ljudem po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki