marketing
več | arhivpoudarjeno
Je Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

HONOR je napovedal prihod novih naprav v Slovenijo


23.10.2021
Objavil: Dare Gliha

HONOR je napovedal, da lahko uporabniki v Sloveniji v prihodnjem obdobju pričakujejo številne nove naprave – od pametnih telefonov, prenosnih računalnikov, slušalk do pametnih ur. Kot podjetje s poslanstvom ustvarjanja pametnejšega življenja za vse bo HONOR uporabnikom omogočil uživanje v edinstveni in brezhibni izkušnji.

To je napovedal Bruce Huang, prvi generalni direktor za HONOR Srbija, Hrvaška in Slovenija.

»Z veseljem lahko napovem, da se bodo tudi uporabniki v Sloveniji lahko prepričali o kakovosti naših najnovejših pametnih telefonov, celo prej, kot ste mogoče pričakovali. Kmalu bomo razkrili, za kaj gre. Prav tako bomo lokalnim uporabnikom, ki cenijo kakovost, ponudili tudi ostale nove naprave, ki so naprodaj po vsem svetu,« je dejal Bruce Huang.

HONOR na vseh trgih, na katerih je prisoten, posluje na enak način in z enakim poslanstvom – ne glede na to, ali gre za trg z milijoni ali tisoči kupcev.

»Načela, ki jim sledimo na največjih trgih, upoštevamo tudi pri poslovanju v Sloveniji. To pomeni, da nenehno spremljamo tako spremembe na trgu in v gospodarstvu kakor tudi potrebe uporabnikov. V prihodnjem obdobju se bodo uporabniki prepričali, da ostajamo zavezani nadaljnjemu razvoju poslovanja v Sloveniji z zagotavljanjem visokokakovostnih izdelkov in z nenehnim izboljšanjem njihovega vsakdana", je dejal Bruce Huang.

»HONOR si s svojimi storitvami in izdelki prizadeva ustvariti pametnejši svet za vse in se želi s svojimi inovacijami umestiti kot globalna tehnološka blagovna znamka. V skladu s tem v raziskovalno-razvojnih centrih nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, ki postajajo del novih naprav,« je dodal.

HONOR je pred kratkim na Kitajskem predstavil HONOR MagicBook V 14, enega prvih prenosnih računalnikov na svetu z vnaprej nameščenim operacijskim sistemom Microsoft Windows 11. Na ta način HONOR in Microsoft še naprej krepita strateško partnerstvo in razvijata rešitve, ki lahko zajemajo različne programske in strojne tehnologije za različne potrebe uporabnikov. Tako kot v industriji pametnih telefonov se tudi v kategoriji prenosnih računalnikov HONOR nenehno uvajajo izboljšave in nove tehnologije, ki bodo svoje mesto našle v novih napravah. Te bodo predstavili v svetu in tudi v Sloveniji.

HONOR kljub temu, da je mlado podjetje, lahko izvaja celoten proces oz. end-to-end operacije, od raziskav in razvoja, dobavnih verig, proizvodnje do prodaje, trženja, storitev in financ. Po zaslugi raziskav in razvoja ter nenehne osredotočenosti na razvoj najsodobnejših tehnologij podjetje ostaja konkurenčno. Trenutno HONOR po vsem svetu zaposluje več kot 10.000 ljudi, 50 odstotkov le teh pa je strokovnjakov za raziskave in razvoj. S 30.000 maloprodajnimi lokacijami in 3.000 centri za podporo uporabnikom je dostopen ljudem po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki