marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

HONOR je na sejmu MWC 2024 prejel 45 medijskih nagrad


04.03.2024
Objavil: Dare Gliha

Letos je HONOR na sejmu MWC prejel kar 45 nagrad svetovnih medijev. Android Headlines je telefonu HONOR Magic6 Pro podelil nagrado "Best of MWC 2024" in zapisal, da je "HONOR Magic6 Pro korak naprej v primerjavi s predhodnikom in ne ponuja le odličnih kamer, temveč blesti tudi v različnih drugih vidikih".

Android Police je zapisal, da "HONOR z modelom HONOR Magic 6 Pro znatno krepi svojo strojno igro in prekaša konkurenco na nekaterih ključnih področjih". Tudi tehnološki medij CNET je komentiral, da je "HONOR Magic6 Pro med najbolj prepričljivimi paradnimi konji z operacijskim sistemom Android, ki so na voljo letos". Znani modni medij GQ Spain, navdušen nad odličnimi zmogljivostmi telefona HONOR Magic6 Pro, je pravi: "HONOR-jeva serija Magic6 Pro je najprestižnejša, saj združuje najboljšo strojno in programsko opremo."

Kot prvi računalnik z umetno inteligenco v zgodovini podjetja HONOR je bil HONOR MagicBook Pro 16 tako prvič predstavljen na svetovni ravni in je prejel globalne potrditve svetovnih medijev. Mashable je HONOR MagicBook Pro 16 uvrstil med svoje "najboljše prenosne računalnike MWC 2024". Android Authority je HONOR MagicBook Pro 16 nagradil z nazivom "Najboljši na MWC 2024" in zapisal, da je "HONOR MagicBook 16 Pro zmogljiv prenosnik, zasnovan za dobo umetne inteligence". Tudi Trusted Reviews je telefonu HONOR MagicBook Pro 16 podelil nagrado "Best in Show" in zapisal, da "funkcije, kot so Smart Picture Search, Smart Document Summary, Text Comprehension, AI Subtitle in Magic Text, kažejo na produktivno prihodnost, v kateri umetna inteligenca pomaga razbremeniti vsakodnevne naloge".

V smislu vrhunskega oblikovalskega navdiha je bil PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR kot ikonična identiteta globalnega in premium razreda dobro prepoznan tudi v svetovnih medijih. Prestižno industrijsko nagrado "GLOMO Best in Show", ki se ocenjuje na podlagi najboljših razstavljenih izdelkov, je letos prejel PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. V svetu mode je svetovni modni medij COSMOPOLITAN uvrstil ta preklopni telefon v svoj uredniški nasvet za londonski teden mode in zapisal, da je "Porsche Design HONOR Magic V2 RSR popolnoma spremenil pravila igre".

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki