marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHONOR v Parizu predstavil novo serijo HONOR 200
17.06.2024

HONOR je premierno za Evropo predstavil serijo HONOR 200 na ikoničnem pariškem mestu Hipódromo de París-Longchamp. Na dogodku, ki se ga je udeležilo več kot 800 predstavnikov medijev in partnerjev iz vse Evrope, so gostje imeli priložnost iz prve roke preizkusiti zmogljivosti prek interaktivnih con doživetij in pop-up portretnih studiev, ki jih je zagotovil Studio Harcourt.

slikaQualcomm tiho predstavi čipovje Snapdragon 6s Gen 3
14.06.2024

Qualcommova trenutna shema poimenovanja je lahko včasih zmedena, vendar črka „s“ na splošno označuje „nižji“ model v liniji in točno to je novi Snapdragon 6s Gen 3. Qualcomm je informacije o novi mobilni platformi tiho in brez velikega pompa objavil na svoji spletni strani. Razumemo, saj Snapdragon 6s Gen 3 ni posebno zanimiv čip.

slikaHibridna umetna inteligenca v službi človeka odpira nove možnosti
12.06.2024

Smo na začetku najbolj vznemirljivega in morda enega od prelomnih trenutkov v tehnološki industriji. Vstopili smo v dobo mobilne umetne inteligence – ki jo je začel Samsung z uvedbo funkcij Galaxy AI na Galaxy S24 seriji, njihovem prvem telefonu z umetno inteligenco.

slikaV aprilu povečana prodaja iPhonov na Kitajskem
10.06.2024

Pred nekaj tedni je Tim Cook napovedal, da bo prodaja iPhonov na nekaterih trgih (tudi na Kitajskem) narasla in imel je prav. Poročilo Kitajske akademije za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (CAICT) kaže, da so se pošiljke pametnih telefonov tujih blagovnih znamk aprila povečale za 52 % - in večina telefonov tujih blagovnih znamk na Kitajskem ima na zadnji strani logotip Apple.

članki

HONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta


20.05.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

Uporabniška izkušnja bo s prihajajočo različico sistema Android 15, ki bo vključevala izboljšano varnost in zasebnost, optimizirano upravljanje virov naprave in še veliko drugih optimizacij izkušnje, precej boljša.

Optimizirana zasebnost in varnost

Z operacijskim sistemom Android 15 lahko uporabniki svoje osebne podatke varujejo z večjim nadzorom v varnejšem okolju naprave. Uvaja peskovnik SDK, ki omogoča izvajanje storitev, kot je oglaševanje, v peskovniku, kar preprečuje, da bi aplikacije tretjih oseb zbirale zasebne podatke uporabnikov. Za dodatno izboljšanje uporabniške izkušnje z zasebnostjo Android 15 uvaja izboljšan indikator zasebnosti z novim portalom za upravljanje dovoljenj, ki uporabnikom omogoča, da se pri upravljanju dovoljenj za funkcije, kot sta kamera ali mikrofon, bolje zavedajo stanja zaščite zasebnosti.

Izboljšanje zmogljivosti in moči

Android 15 še naprej izpopolnjuje dinamično ogrodje za zmogljivost Androida (ADPF), ki pomaga upravljati, kako energetsko intenzivne aplikacije, kot so igralne aplikacije, sodelujejo z energetskim sistemom naprave, kar pomaga napravi, da se bolje odziva na zahteve grafičnega procesorja, centralnega procesorja in hladilnega sistema, ter pomaga aplikacijam z dolgotrajnimi opravili v ozadju, da delujejo energetsko učinkovito.

Android 15 dodatno optimizira prilagojene funkcije. Na primer, pri fotografiranju prek aplikacij družbenih medijev lahko kamere v aplikacijah zdaj nadzorujejo intenzivnost bliskavice. Razvijalci lahko za nadaljnjo optimizacijo pri bolj prilagojenih uporabniških scenarijih uporabljajo API-je, orodja in vire Androida, ki jih zagotavlja Google.

Posodobitev Android 15 Beta 1 je zdaj na voljo za telefona HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2.

HONOR Magic6 Pro je znan po svoji čarobni kameri Falcon Camera, funkciji MagicLM na napravi in izkušnji umetne inteligence, ki temelji na nameri in je predstavnik sektorja pametnih naprav, zgrajenih v industriji umetne inteligence.

HONOR Magic V2 prestopa mejo med paličnimi in zložljivimi telefoni, debelina preklopnega telefona pa je prvič manjša od 10 mm, zaradi česar je to najlažji in najtanjši preklopni telefon na svetu v tem času. Poleg tega so za oba telefona zagotovljene štiri glavne posodobitve sistema MagicOS in pet let varnostnih posodobitev za njune globalne uporabnike.

HONOR proaktivno podpira razvijalce pri prilagajanju in optimizaciji njihovih aplikacij za operacijski sistem Android ter zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje. Sedaj je razvijalcem na voljo Android 15 Beta 1, s katerim lahko izboljšajo združljivost in razvoj aplikacij za naslednjo različico operacijskega sistema Android. HONOR bo razvijalce še naprej podpiral tudi z naslednjo posodobitvijo za Android 15 Beta, ki bo izšla pozneje to poletje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki