marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

HONOR Magic5 Lite narejen po najvišjih standardih zanesljivosti in kakovosti


29.03.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR Magic5 Lite je lep primer predanosti podjetja HONOR v izdelovanju pametnih telefonov z izjemno zmogljivostjo, kakovostjo in elegantnim dizajnom. Pametni telefon odlikujeta ukrivljen zaslon in vzdržljiva baterija visoke zmogljivosti. Naprava je narejena po najvišjih standardih zanesljivosti in kakovosti, ki so jih s skupnimi močmi dosegli v oddelkih za raziskave in razvoj.

Strogi testi zmogljivosti v podjetju HONOR

Njihove naprave so izpostavljene različnim testom zmogljivosti, ker si v podjetju HONOR prizadevajo, da bi njihove naprave kljubovale dnevni obrabi in različnim okvaram. Nekateri od the testov vključujejo:

• Preizkus gumba za vklop: Preizkušen 200.000-krat
• Preizkus vzdržljivosti zaslona na dotik: 800.000 ponovitev
• Ekstremna temperaturna vzdržljivost: Magic5 Lite so izpostavili temperaturam v razponu od -40 ℃ do 70 ℃, da so preverili sposobnost optimalnega delovanja v različnih okoljih.
Ti testi potrjujejo, da naprava prenese zahtevne pogoje, kar daje uporabnikom zaupanje v njeno brezhibno delovanje.

Izjemen postopek sestavljanja baterije

HONOR-jev inovativni samodejni postopek sestavljanja baterij identificira in zavrže pokvarjene baterije, kar ima za posledico zmanjšano stopnjo napak in večjo varnost uporabnika. Ta pristop je ključni dejavnik za impresivno zmogljivost pametnega telefona Magic5 Lite.

Skupna prizadevanja s partnerji

Podjetje HONOR tesno sodeluje s partnerskimi tovarnami in vsako leto v teh obratih namesti do 300 inženirjev, ter tako zagotovi, da so njihovi strogi standardi kakovosti in proizvodni procesi vključeni v vse vidike proizvodnje naprave Magic5 Lite. To sodelovanje potrošnikom zagotavlja visokokakovosten izdelek.

Kakovost in razkošje

HONOR-jevi nadzorniki kakovosti služijo kot zadnja obrambna linija pri zagotavljanju, da vsak Magic5 Lite izpolnjuje visoke standarde podjetja. Ti uporabljajo HONOR-jev lasten in natančen sistem vzorčenja za identifikacijo izdelkov z visokim tveganjem in izvajanje celovitih pregledov, ki simulirajo resnične uporabniške scenarije.

HONOR Magic5 Lite se ponaša z vizualno privlačno zasnovo ukrivljenega zaslona, ki ponuja občutek razkošja, hkrati pa omogoča udoben oprijem. HONOR uporablja vzdržljivo kaljeno steklo, da se lepota zaslona ujema z njegovo vzdržljivostjo, zaradi česar je enako odporen na padce kot telefon z ravnim zaslonom.

Čarobnost izbire materiala in oblikovanja

Skrivnost vrhunske vzdržljivosti naprave HONOR Magic5 Lite je v skrbni izbiri okolju prijaznih materialov in inovativnih oblikovalskih odločitvah. Naprava je izdelana iz visokokakovostnih, odpornih materialov, ki lahko prenesejo mnogo preizkusov. Poleg tega podroben proces oblikovanja zagotavlja, da je Magic5 Lite optimiziran glede vzdržljivosti, od namestitve notranjih komponent do odporne zunanjosti.

Poleg izbire materialov in oblikovanja HONOR-jeva ekipa za raziskave in razvoj nenehno odkriva nove tehnologije in proizvodne tehnike, da bi še izboljšala vzdržljivost naprave Magic5 Lite. Ta predanost inovacijam zagotavlja, da naprava postavlja nove standarde kakovosti in vzdržljivosti v industriji.

Celovita optimizacija programske opreme

Vzdržljivost pametnega telefona ni odvisna samo od njegove strojne opreme; programska oprema ima tudi ključno vlogo pri zagotavljanju, da naprava ostane zanesljiva skozi čas. HONORjevi programski inženirji veliko delajo na optimizaciji operacijskega sistema naprave Magic5 Lite in zagotavljajo njeno nemoteno, učinkovito in varno delovanje. Redne posodobitve in popravki napak dodatno prispevajo k dolgoživosti naprave, uporabnikom pa zagotavljajo dosledno vrhunsko izkušnjo skozi njeno celotno življenjsko dobo.

Magic5 Lite na testu: poskusi vzdržljivosti

Za potrditev vzdržljivosti naprave Magic5 Lite je naprava deležna strogih testov:

• Preizkus padca frnikole: Magic5 Lite je uspešno prestal test padca frnikole iz višine enega metra, kar dokazuje njegovo trdnost.
• Preizkus padca z enega metra: Magic5 Lite ima samo 2/5 možnosti za neuspeh po 300 testih, kar dokazuje njegovo moč.
• Preizkus padca 50 cm: na napravi se pojavijo razpoke po 750 testih, kar dodatno poudarja vzdržljivost naprave.
• Preizkus padca 50 cm, naključni test: na napravi se pojavijo razpoke po 750 preskusih v scenariju naključnega testa.

Ti obsežni testi potrjujejo sposobnost naprave HONOR Magic5 Lite, da prenese izzive vsakodnevne uporabe, s čimer HONOR zagotavlja, da naprava ne izgleda le vrhunsko, temveč zagotavlja tudi izjemno vzdržljivost.

Dokaz sposobnosti podjetja je, da s kakovostjo in inovacijami proizvajajo pametne telefone, kot je HONOR Magic5 Lite. Z vrhunskim, ukrivljenim dizajnom zaslona in z vzdržljivim kaljenim steklom je ta naprava podvržena vrsti strogih testov, ki dokazujejo njeno vzdržljivost. Magic5 Lite je naprava, ki uporabnika ne očara le s svojim vrhunskim videzom, ampak ponuja tudi zanesljivo kakovost, ki jo uporabniki pričakujejo od blagovne znamke.

Ta inovativna naprava postavlja nov standard glede sloga, vzdržljivosti in inovativnosti v svetu telekomunikacij. Z združitvijo najsodobnejših raziskav in razvoja, izjemnega dizajna in strogega testiranja HONOR Magic5 Lite izstopa kot odličen primer HONOR-jeve predanosti zagotavljanju visokokakovostnih, vzdržljivih in elegantnih pametnih telefonov za potrošnike po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki