marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

HONOR Magic V2 zdrži več kot 400 tisoč upogibov


08.01.2024
Objavil: Dare Gliha

Inovativna tehnologija, ki je uporabljena pri izdelavi mobilnika Magic V2 omogoča, da mobilnik prenese več kot 400 tisoč upogibov. To utira pot brezskrbni uporabi, tudi če napravo zložite 100-krat na dan, kar zagotavlja življenjsko dobo do deset let. HONOR-jev inovativen pristop uvajanju vedno tanjših preklopnih telefonov je rešitev za dolgoletno težavo debeline preklopnega zaslona.

Nova arhitektura za več prostora in moči

Tradicionalna "troslojno zložena" arhitektura sistema za upravljanje zaslona je že dolgo pomembna ovira za vgradnjo velikih baterij v tanke in lahke mobilne telefone na preklop. Z vključitvijo revolucionarne komponente gonilnika zaslona »tri v enem« je HONOR lahko izkoristil dodatni notranji prostor in v HONOR Magic V2 vgradil 5000 mAh silicijevo-ogljikovo baterijo. Vključitev 5.000 mAh baterije v tako tanko in lahko ohišje je dokaz HONOR-jeve neomajne zavezanosti premikanju meja tehnoloških inovacij in inženirske odličnosti ter izbiri prave, čeprav zahtevne poti do uspeha.

HONOR Ultra tanek hladilni sistem Bionic VC

Pametni telefoni, zlasti tisti z zmogljivimi procesorji in naprednimi funkcijami, potrebujejo učinkovite hladilne sisteme, ki preprečujejo pregrevanje, ohranjajo optimalno delovanje in zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. HONOR Ultra-thin Bionic VC hladilni sistem izpolnjuje te potrebe z uporabo večplastnega pristopa, hladilni sistem vključuje napredne materiale, kot so ultra-tanka parna komora (VC), ultra-visoko toplotno prevodni grafit, toplotno prevodni gel, bakrena folija in AL srednji okvir z visoko toplotno prevodnostjo. Kljub omejitvam ultratanke debeline naprave ta inovativni HONOR Ultra-thin Bionic VC hladilni sistem kar najbolje izkoristi vsak palec za zagotavljanje izjemne učinkovitosti hlajenja.

Bionic VC je zasnovan tako, da posnema naravno debelino krila cikade, saj meri neverjetnih 0,22 mm, celoten hladilni sistem pa ima hladilno površino 29 tisoč kvadratnih metrov, kar je 12,5-odstotno povečanje v primerjavi s prejšnjo generacijo, napravi HONOR Magic V2 pa daje še eno vodilno priznanje v industriji.

Tehnologija podaljška antene Wrap-around 2.0

HONOR je prav tako uspel razviti ultra tanko anteno, ki ima zasnovo treh milimetrov, zaradi česar je najtanjša v industriji zložljivih anten. Poleg tega ima ta elegantna zasnova neverjetno 10 % večjo antensko površino kot HONOR Magic Vs, kar zagotavlja najboljšo skupno zmogljivost antene v industriji.

Z nizom izboljšav v materialih tečajev, izdelavi in strukturi, kot tudi z inovativno zasnovo hladilnega sistema in nizom prefinjenih tehnik tanjšanja je HONOR Magic V2 dosegel izjemno ultra tanko obliko faktorja 9,9 mm in 231 g teže. Ta izjemen podvig je dokaz HONOR-jeve neomajne zavezanosti premikanju meja, ko gre za materiale in procese, kar ponazarja njihovo prizadevanje za odličnost v filozofiji oblikovanja in namere pri raziskavah, razvoju in proizvodnji. S HONOR Magic V2 so preklopni zasloni pooblaščeni, da ne samo tekmujejo s tradicionalnimi vodilnimi pametnimi telefoni, ampak jih tudi prekašajo v smislu elegance, lahkosti in tankosti. Ta ključni dosežek je pospešil prihod nove dobe v industriji pametnih telefonov in naznanil preklopni zaslon kot inovacijo, ki bo spremenila igre za prihodnje generacije.

HONOR Magic V2 bo kmalu na voljo tudi pri nas.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki