marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung postavlja nove standarde in napoveduje prihod najpomembnejše naprave serije S
24.01.2022

TM Roh, predsednik in vodja poslovanja MX (Mobile eXperience) podjetja Samsung Electronics je na svojem blogu razkril svoje razmišljanje o pametnih telefonih in namignil nekaj malih skrivnosti o novih izdelkih, ki prihajajo v februarju.

slikaSamsung je leta 2021 izdelal več kot 300 milijonov mobilnikov
21.01.2022

Glede na poročilo, ki ga je pridobil The Elec, Samsung ni dosegel svojega cilja za leto 2021 glede števila dobavljenih pametnih telefonov. Za to obstaja več razlogov, eden od njih pa je slabša prodaja linije Galaxy S21.

slikaXiaomi krepi svoj položaj na področju varnosti potrošniškega interneta stvari (IoT)
20.01.2022

Xiaomi, ki je vzpostavilo vodilno svetovno platformo za potrošniški AIoT (AI + IoT), je objavil nov niz predlaganih globalnih standardov za vlivanje zaupanja potrošnikom glede varnosti njihovih podatkov med uporabo izdelkov IoT.

slikaiPhone SE (2022) bo očitno še vedno videti kot nekaj iz leta 2017
19.01.2022

V začetku leta 2021 so se pojavile govorice, da bo imel naslednji iPhone SE sodobnejši videz. Zadnje čase pa se pojavlja več govoric, da bo imel iPhone SE (2022) dejansko enako obliko kot iPhone SE (2020), ki je pravzaprav reciklirana oblika iPhona 8 iz leta 2017.

slikaXiaomi pozdravlja ugotovitve Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost
17.01.2022

Xiaomi je prejšnji teden prejel sporočilo Nemškega zveznega urada za informacijsko varnost (BSI), da je slednji zaključil pregled pametnih telefonov Xiaomi v Nemčiji. BSI je zaključil, da ne more identificirati nobenih nepravilnosti, ki bi zahtevale nadaljnje preiskave ali druge ukrepe. BSI tudi ni zaznal nobenega prenosa seznamov filtrov, kot je opisano v prvotnem poročilu.

članki

Honor Magic V bo imel 50 MP kamero in dvojni zaslonom z visoko stopnjo osveževanja


05.01.2022
Objavil: Dare Gliha

@DigitalChatStation je objavil nekatere ključne specifikacije prihajajočega mobilnika Honor Magic V. Gre za prvi prepogljivi pametni telefon tega kitajskega podjetja, poganjal pa ga bo procesor Snapdragon 8 Gen 1.

Glede na objavo bo imel Honor Magic V že v osnovi prednaložen operacijski sistem Android 12. Prepogljivi zaslon naj ne bi imel vrzeli, dodatno pa je še objavljeno, da bo baterija podpirala super hitro polnjenje super 66 W, glavna kamera pa bo imela ločljivost 50 MP.

Izrez za kamero bo na velikem notranjem zaslonu v zgornjem desnem kotu, medtem ko bo izrez za zunanjo kamero klasično sredinski. Oba zaslona naj bi podpirala visoke stopnje osveževanja, torej 120 Hz oziroma 90 Hz.

Objava na Weibu še omenja, da navedene specifikacije temeljijo na zasnovi prototipa in se lahko spremenijo, preden je izdelek dokončan. Kot vedno, ko se pojavijo tovrstne govorice.

Podjetje HONOR je danes še sporočilo, da bo uradna predstavitev njihovega prvega pregibnega pametnega telefona HONOR Magic V na Kitajskem v ponedeljek, 10. januarja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki