marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Go bo ugasnjen avgusta
18.05.2022

Aplikacija YouTube Go je bila leta 2016 uvedena za trge v razvoju kot lažja alternativa običajni aplikaciji. Iz družbe sedaj sporočajo, da bo aplikacija v avgustu ugasnjena. Uporabniki aplikacije tako že dobivajo obvestila, naj preklopijo na običajno aplikacijo YouTube ali pa v brskalniku obiščejo spletno stran youtube.com.

slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

članki

Honor Magic V bo imel 50 MP kamero in dvojni zaslonom z visoko stopnjo osveževanja


05.01.2022
Objavil: Dare Gliha

@DigitalChatStation je objavil nekatere ključne specifikacije prihajajočega mobilnika Honor Magic V. Gre za prvi prepogljivi pametni telefon tega kitajskega podjetja, poganjal pa ga bo procesor Snapdragon 8 Gen 1.

Glede na objavo bo imel Honor Magic V že v osnovi prednaložen operacijski sistem Android 12. Prepogljivi zaslon naj ne bi imel vrzeli, dodatno pa je še objavljeno, da bo baterija podpirala super hitro polnjenje super 66 W, glavna kamera pa bo imela ločljivost 50 MP.

Izrez za kamero bo na velikem notranjem zaslonu v zgornjem desnem kotu, medtem ko bo izrez za zunanjo kamero klasično sredinski. Oba zaslona naj bi podpirala visoke stopnje osveževanja, torej 120 Hz oziroma 90 Hz.

Objava na Weibu še omenja, da navedene specifikacije temeljijo na zasnovi prototipa in se lahko spremenijo, preden je izdelek dokončan. Kot vedno, ko se pojavijo tovrstne govorice.

Podjetje HONOR je danes še sporočilo, da bo uradna predstavitev njihovega prvega pregibnega pametnega telefona HONOR Magic V na Kitajskem v ponedeljek, 10. januarja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki