marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

HONOR kmalu na borzi


01.12.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR, ki zadnja tri leta deluje samostojno, dosega hitro poslovno rast. Skupaj z nenehnim izboljševanjem korporativnega upravljanja je ta razvoj močno povečal splošno konkurenčnost in tržni položaj družbe.

Za izpolnjevanje novih strateških ciljev bo HONOR še naprej optimiziral svojo delniško strukturo, da bi pritegnil diverzificiran kapital in vstopil na kapitalski trg s ponudbo delnic na borzi. Ko je družba začela s procesom priprav na borzo, se je sestava upravnega odbora postopoma prilagajala standardom družbe, da bi zagotovili večjo raznolikost za izpolnjevanje ustreznih tako upravljavskih kot regulatornih zahtev.

HONOR po raziskavi podjetja Counterpoint med petimi najboljšimi

Skozi tri leta samostojnega poslovanja je HONOR dosegel velik uspeh. Samo v letošnjem poletju je družba dosegla skoraj 200-odstotno rast prodaje na tujih trgih. HONOR je bil tudi po Counterpointovi raziskavi edini proizvajalec pametnih telefonov, ki je v tretjem četrtletju 2023 dosegel rast in se tako uvrstil med pet najboljših.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki