marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

HONOR in Gameloft sodelujeta za popolno igralno izkušnjo na preklopnem telefonu


17.02.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je za optimizacijo igralne izkušnje na posebni izdaji preklopnega pametnega telefona PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR razkrila svoje partnerstvo z globalnim razvijalcem iger Gameloft. Partnerstvo prinaša novo različico Asphalt 9: Legends, ki je prvič bolje prilagojena velikemu zaslonu preklopnih pametnih telefonov.

Serija HONOR Magic V2 predstavlja prve preklopne telefone na svetu, ki to igro poganjajo s preoblikovano kakovostjo igralne slike pri 120 sličicah na sekundo, kar zagotavlja igralno izkušnjo, kot je še ni bilo.

"HONOR se še naprej uveljavlja kot ključni igralec v igričarskem ekosistemu s svojo stalno zavezanostjo razvoju in ohranjanju svoje konkurenčne prednosti z odprtostjo in sodelovanjem. Naše slednje sodelovanje z Gameloftom, ki je namenjeno optimizaciji igralne izkušnje na telefonu PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, je dokaz HONOR-jeve predanosti ustvarjanju najboljše uporabniške izkušnje na preklopnih telefonih. S sodelovanjem, ki pospešuje integracijo strojne in programske opreme za preklopne naprave, želi HONOR ustvariti vzajemno koristen ekosistem, ki potrošnikom zagotavlja vrhunsko tehnologijo,« je povedal predsednik HONOR-jeve linije izdelkov Fei Fang.

»Do zdaj so bile tanke in lahke zasnove preklopnih pametnih telefonov izziv, tehnološka zmogljivost in grafična zmogljivost sta bili pogosto žrtvovani, zato je na trgu manjkalo naprav, ki bi omogočale bolj napredno igralno izkušnjo. Naše sodelovanje s HONOR-jem združuje naše strokovno znanje in izkušnje pri razvoju mobilnih iger s HONOR-jevimi izkušnjami pri brezhibni integraciji programske in strojne opreme v preklopne naprave, da bi igralcem po vsem svetu zagotovili nepozabno izkušnjo igranja Asphalt 9: Legends,« je poudaril podpredsednik globalnega poslovnega razvoja pri Gameloftu Henry Pan.

HONOR je v sodelovanje z Gameloftom vstopil za optimizacijo igralne izkušnje na telefonu PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Tako je postalo prvo podjetje na svetu, ki je prineslo 120 FPS igranja Asphalt 9: Legends na preklopni pametni telefon. S 120 sličicami na sekundo lahko mobilni dirkači izkoristijo bolj gladko grafiko, ki jih potopi v najnovejše sezone Dragon Race in Festive Sparks Asphalt 9: Legends, zaradi česar postane luksuzni avtomobil, ki driftira pod polarnimi lučmi, resničnost. 120 FPS omogoča hitrejši odzivni čas tekmovalnim igralcem, ki želijo izvajati posebne trike, obvladati hitre teke in hiteti mimo tekmovalcev na virtualno ustvarjenih ulicah različnih mest po vsem svetu.

Z rekonstrukcijo procesa upodabljanja mobilnih iger, uporabo tehnologije zamenjave shaderjev, preoblikovanjem fizičnih tekstur s tehnologijo rekonstrukcije robov, ki temelji na GPU in integracijo zmogljivosti upodabljanja zložljive grafike z AI, HONOR in Gameloft zagotavljata novo igralno izkušnjo Asphalt 9: Legends, igralcem pa zelo verodostojne vizualne prikaze.

Povsem nova igralna izkušnja na velikem zaslonu je za HONOR le še en velik korak naprej na njegovi poti k ustvarjanju vzajemno koristnega ekosistema. Prilagoditev igre Asphalt 9: Legends za PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR je primer interdisciplinarne inovativnosti in primer, kako sta odprtost in sodelovanje obe podjetji pripeljala do vodilnega položaja na področju iger na preklopnih pametnih telefonih.
Optimizirana igra Asphalt 9: Legends bo na voljo v storitvi Google Play za HONOR Magic V2 in PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR februarja 2024. Vsi uporabniki serije HONOR Magic V2 bodo prvič uživali v nadgrajeni igralni izkušnji na preklopnem telefonu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki