marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaOperaterji na Finskem začasno ustavili prodajo telefonov Xiaomi
25.09.2023

Xiaomi bi lahko imel težave s prodajo svojih naprav na Finskem, je razkrilo poročilo podjetja Suomimobiili. Trije glavni operaterji, Telia, DNA in Elisa, začasno ustavljajo prodajo kitajskega podjetja kot odziv na prisotnost znamke v Rusiji po začetku vojne v Ukrajini lani.

slikaMediaTek razvija prvi 3nm čip s procesno tehnologijo TSMC
22.09.2023

MediaTek je uspešno razvil svoj prvi 3nm čip, ki temelji na 3nm procesni tehnologiji podjetja TSMC. Novi 3nm čipset bo na trgu predstavljen prihodnje leto kot član paradnega konja serije Dimensity.

slikaApple obljublja posodobitev programske opreme za zmanjšanje sevanja iPhona 12
20.09.2023

Francoska nacionalna agencija za frekvence (ANFR) je pred nekaj dnevi prepovedala prodajo iPhona 12 v državi, ker je ugotovila, da naprava oddaja več elektromagnetnih valov, kot je dovoljeno v skladu s predpisi EU. Njena specifična absorpcijska stopnja (SAR) je bila nad zakonsko dovoljeno mejo.

slikaHuawei predstavlja jesenske novosti
18.09.2023

Huawei je v Barceloni organiziral prireditev, na kateri so predstavili nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki zlitje tehnologij z modnim slogom dviguje na višjo raven. Huawei s tem razkriva ambicijo, da revolucionira industrijo nosljivih naprav z brezhibnim združevanjem vrhunske tehnologije, modnega oblikovanja in zdravstvenih funkcij usmerjenih k uporabniku.

članki

HONOR je na letošnjem sejmu IFA 2023 prejel kar 36 medijskih nagrad


11.09.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na sejmu IFA 2023 v Berlinu predstavil najlažji in najtanjši zložljivi pametni telefon HONOR Magic V2 in nov napovedani koncept zložljivega telefona HONOR V Purse. Številni vodilni svetovni mediji so oba zložljiva pametna telefona letos razglasili za "Best of IFA".

Časopis Android Headlines je konceptu HONOR V Purse podelil nagrado "Best of IFA 2023" in komentiral: "HONOR V Purse ni le telefon, temveč tako modna izjava kot povod za pogovor. To je bila ena izmed zanimivejših napovedi, ki smo jih videli na sejmu IFA 2023."

GSMArena je o oblikovni zasnovi telefona HONOR V Purse prav tako dejala, da "je to zelo napredna naprava... Vedno cenimo, kadar podjetje razmišlja izven okvirjev."
Poleg tega je veliko pozornosti pritegnil tudi najlažji in najtanjši navznoter zložljivi pametni telefon HONOR Magic V2, ki ga je HONOR prvič predstavil svetovni javnosti.

TechRadar je pametnemu telefonu HONOR Magic V2 podelil nagrado "Best of IFA 2023" ob tem pa povedal naslednje: "Ni veliko naprav, ki bi jim uspelo, da bi se ves preostali del trga zdel zastarel v trenutku, ko jih primete v roke pa vendar telefon HONOR Magic V2 prav to počne najboljšim zložljivim telefonom, zato si zasluži, da postane zmagovalec IFA 2023 Awards." HONOR Magic V2 si je zaradi inovacij, ki jih prinaša na trg zložljivih telefonov, prislužil tudi mesto na XDA-Developers Best of IFA 2023 awards: „To je daleč najtanjši zložljivi telefon na svetu - v zloženem stanju je nekako celo tanjši od telefona iPhone 14 Pro Max - pa tudi lažji."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki