marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

HONOR je na letošnjem sejmu IFA 2023 prejel kar 36 medijskih nagrad


11.09.2023
Objavil: Dare Gliha

HONOR je na sejmu IFA 2023 v Berlinu predstavil najlažji in najtanjši zložljivi pametni telefon HONOR Magic V2 in nov napovedani koncept zložljivega telefona HONOR V Purse. Številni vodilni svetovni mediji so oba zložljiva pametna telefona letos razglasili za "Best of IFA".

Časopis Android Headlines je konceptu HONOR V Purse podelil nagrado "Best of IFA 2023" in komentiral: "HONOR V Purse ni le telefon, temveč tako modna izjava kot povod za pogovor. To je bila ena izmed zanimivejših napovedi, ki smo jih videli na sejmu IFA 2023."

GSMArena je o oblikovni zasnovi telefona HONOR V Purse prav tako dejala, da "je to zelo napredna naprava... Vedno cenimo, kadar podjetje razmišlja izven okvirjev."
Poleg tega je veliko pozornosti pritegnil tudi najlažji in najtanjši navznoter zložljivi pametni telefon HONOR Magic V2, ki ga je HONOR prvič predstavil svetovni javnosti.

TechRadar je pametnemu telefonu HONOR Magic V2 podelil nagrado "Best of IFA 2023" ob tem pa povedal naslednje: "Ni veliko naprav, ki bi jim uspelo, da bi se ves preostali del trga zdel zastarel v trenutku, ko jih primete v roke pa vendar telefon HONOR Magic V2 prav to počne najboljšim zložljivim telefonom, zato si zasluži, da postane zmagovalec IFA 2023 Awards." HONOR Magic V2 si je zaradi inovacij, ki jih prinaša na trg zložljivih telefonov, prislužil tudi mesto na XDA-Developers Best of IFA 2023 awards: „To je daleč najtanjši zložljivi telefon na svetu - v zloženem stanju je nekako celo tanjši od telefona iPhone 14 Pro Max - pa tudi lažji."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki