marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

HONOR edina blagovna znamka, ki je v Evropi dosegla pozitivno rast


23.11.2023
Objavil: Dare Gliha

V obdobju, ki so ga zaznamovali veliki izzivi v industriji pametnih telefonov, je HONOR uspel doseči pomembno rast v Evropi. Glede na poročilo Counterpoint Research je ta rezultat prišel v času širšega upada pošiljk pametnih telefonov v Evropi.

Glede na zgornjo raziskavo je Evropa v tretjem četrtletju leta 2023 zabeležila 11-odstotni upad pošiljk pametnih telefonov, pri čemer je zahodna Evropa zabeležila 8-odstotni padec, vzhodna pa še večji, celo 15-odstotni padec.

Kljub temu negativnemu trendu je HONOR uspešno obvladoval trg in zavzel trden položaj v Evropi. Z drugimi besedami, HONOR je edina znamka med prvimi petimi, ki je na letni ravni zrastla in se uvrstila med prvih pet.

HONOR-jeva pomembna rast na zahtevnem evropskem trgu je rezultat revolucionarnega napredka s serijo HONOR Magic in nedavno predstavljenim pametnim telefonom HONOR Magic V2. Ta serija pametnih telefonov HONOR ne poudarja samo odpornosti blagovne znamke in potrjuje globokega razumevanja potreb potrošnikov v zahtevnih gospodarskih časih, ampak tudi postavlja nove standarde v industriji, kar dokazuje močno zavezanost podjetja HONOR k uvajanju resničnih inovacij na trg ter zagotavljanju izjemne kakovosti in vrednosti.

Celotno poročilo se nahaja na spletni strani Counterpoint Research.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki